fbpx
Forgot your your password?

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mens vi venter – Se kunstudstilling gennem vinduer

8. Februar 2021 // 8:00 - 28. Februar 2021 // 21:00

Gratis

I disse tider hvor der er langt mellem oplevelserne, kan man nu gå på kunstudstilling på en helt ny måde i Kgs. Lyngby.

Det er Lyngby Kunstudstilling, der udstiller i Portnerboligen ved Sophienholm. Her vil man fra den 8. feb., gennem vinduerne, kunne se en udstilling af akvareller og gipsrelieffer med kunstneren Kirstine Vaaben.

I forhold til akvareller har kunstneren, i serien “Opløsning”, undersøgt, hvad man kan få ud af enkle materialer som tusch, akvarel, vand og papir. De mønstre og strukturer, der opstår i akvarellerne, minder på fascinerende vis om organiske elementer, mønstre, spor og aflejringer i naturen. 

 Gipsreliefferne viser fint detaljerede aftryk af indsamlede og tørrede planter. Baggrunden for serien “Plantehistorier” er indsamling af planter i bakkerne omkring Sophienholm. Aftrykkene bringer mindelser om biologiens spor og geologiske aflejringer i naturen, som også findes i det særprægede istidslandskab ved Sophienholm.

Om kunstneren 

Kirstine Vaaben er uddannet på Det Kgl. Danske Kunstakademi på Billedhuggerskolen Charlottenborg og Grafisk Skole. Hendes arbejder omfatter skulptur, tegning, akvarel, collage, foto og udsmykninger i det offentlige rum. Siden 1993 har hun udstillet flere gange både i Danmark og i udlandet, bl.a. i Kunstforeningen Gammel Strand, på Den Frie i København, og på Nivaagaards Malerisamling. Kirstine Vaaben var også en af udstillerne i Lyngby Kunstforenings store vinterudstilling “Tegn” på Sophienholm i 2016.

Man kan, som skrevet, se udstillingen gennem vinduerne i Portnerboligen fra den 8. feb. til den 28. feb. i tidsrummet kl. 6-8 og 12-21.

Værkerne vil også kunne ses virtuelt på Lyngby Kunstudstillings hjemmeside fra 8. feb.  Læs mere her.

 

Detaljer

Start:
8. Februar 2021 // 8:00
Slut:
28. Februar 2021 // 21:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.lyngby-kunstforening.dk/

Sted

Sophienholm
Nybrovej 401
Kgs. Lyngby, 2800
+ Google Maps
Telefon:
45976500
Hjemmeside:
http://www.sophienholm.dk