fbpx
Forgot your your password?

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lyserød Lørdag i Kongens Lyngby 2020

28. september // 11:00 - 3. Oktober // 15:00

Lørdag den 3. okt. bliver Lyngby lyserød, når der, gennem forskellige aktiviteter, sættes fokus på Kræftens Bekæmpelses kampagne ”Støt Brysterne”.

Lyserød Lørdags formål er at støtte kampen mod brystkræft, som hver 9. kvinde bliver ramt af. Den 3. oktober er det 13. gang, at hele Danmark bliver hyllet ind i lyserødt. Kgs. Lyngby er også med til at støtte op om den gode sag gennem forskellige aktiviteter rundt omkring i byen.

I år varmes der også op til Lyserød Lørdag i ugen op til den 3. okt. med forskellige tiltag og arrangementer. Vær opmærksom på at på grund af Covid-19 kræver flere arrangementer tilmelding. 

Programmet byder på mange forskellige arrangementer lige fra online kunstauktion med lokale kunstnere til skattejagt på hesteryg, vinsmagning, tombola, lotteri, lyserød frokost-tallerken og ”Musik i bevægelse”.

SAMLET PROGRAM

Alle arrangementer overholder Sundhedsmyndighedernes Covid-19 retningslinjer.

Online kunstauktion i samarbejde med Auktionshuset 25. sep.-3.okt.

Byd på smukke kunstværker, smykker og keramik fra lokale kunstnere og støt en god sag. De lokale kunstnere er bl.a. Jeppe Eisner, Mogens Andersen, Jeanette Elmelund og Charlotte Farup Ohrt. Auktionen byder også på en udsmykket 7’er stol fra Galleri Groethe, en bronzeskulptur af Jytte Høeg og et smykke fra Dulong Fine Jewelry. Hammerslaget bliver fordelt mellem Kræftens Bekæmpelse og kunstneren.

Auktionen starter online fredag d. 25. september kl. 12 og slutter d. 3. oktober kl. 14.30. Der bydes direkte på Auktionshusets hjemmeside i hele perioden. Se www.auktionshuset.com.

Lyngby Storcenter – Fernisering-eftersyn 30. september kl. 17.00-19.00

Kom til fernisering i Lyngby Storcenter og se de udstillede kunstværker til ovennævnte online auktion. Der vil blive serveret et glas vin og lidt snacks undervejs. Tilmelding er nødvendig på:

https://kb-lyngby.nemtilmeld.dk/

Lyserød frokosttallerken hos Meyers Spisehus Lyngby 28. sep.- 3.okt.

Støt kampen mod brystkræft og inviter din veninde/kæreste/mor til lækker frokostanretning mellem Kl. 11.00-15.30 for 150 kr. 50 kr. går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Book bord eller mød op hos Meyers Spisehus Lyngby og vælg ”den lyserøde tallerken” ved bestilling. Bestil bord på www.meyersspisehus.dk.

Lørdag den 3. okt. vil der være Amerikansk Lotteri med flotte præmier fra byens erhvervsliv. Fra kl. 12 og indtil der er udsolgt.

Orienteringsridt – Skattejagt på hesteryg 28. sep. – 3.okt.

Tag ud i naturen på hesteryg, til fods eller kørende, find forskellige skatte og vær med til at samle penge ind til brystkræftssagen. Det koster 100 kr. at deltage, som går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Tilmelding nødvendig og kan ske via begivenheden på Facebook >>>HER.

Vinsmagning hos Vintema Lyngby Hovedgade 2. oktober kl. 19:00-20:30 

Smag på druerne Cabernet Sauvignon, Tempranillo og Zinfandel og Danmarkspremieren på en helt ny gin destilleret på rosenblade fra ginproducenten Buss. Tilmelding nødvendig på https://kb-lyngby.nemtilmeld.dk/

Lyngby Storcenter – Globetorvet Lyserød Lørdag 3. oktober

Alle aktiviteter foregår i eventrummet ved Globetorvet.

Kl. 10:00-14:00 Tombola

Med masser af flotte præmier doneret af forretningslivet i Lyngby.

Kl. 10:00-14:00 Kræftens Bekæmpelse stand

Kom og få en snak om kræft og hvilke symptomer, du skal være opmærksom på, så kræft kan opdages tidligt. Salg af bl.a. lyserød sløjfe, broche/øreringe.

Kl. 10:00-14:00 Salg af sløjfer

Mød de lyserøde frivillige, som sælger årets sløjfe for 20 kr. og andre flotte produkter.

Kl. 10.00-14.00 Børneaktiviteter

Kom og køb en ballon med lyserødt slik til de mindste.

Eventrummet i centret vil i dagens anledning være ”klædt i lyserødt” bl.a. med bh’er, som Røde Kors har indsamlet i deres butik i Kgs. Lyngby for at sætte fokus på den gode sag.

Butikkerne Companys, Botique D’or og Sophie B deltager også med Lyserød Lørdag aktiviteter i Centret.

Lyngby Hovedgade Lyserød Lørdag 3. okt.

Kl. 11.30-13.30 – Musik i bevægelse

Oplev singer-songwriter Kat Herlo, når hun bevæger sig rundt i Lyngby Hovedgade med små musikstop undervejs.

”Musik i bevægelse” er støttet af Jørgen & Karla Storch’s Optimistfond og sker i samarbejde med Uncovermusic.

Flere af byens butikker på Hovedgaden deltager med Lyserød Lørdag aktiviteter – så kig forbi!

Kgs. Lyngby bliver i den grad lyserød, så tag til byen, få masser af lyserøde oplevelser og vær med til at støtte op om den gode sag. Det er Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling i Lyngby-Taarbæk samt Handelsforeningen for Kongens Lyngby og Lyngby Storcenter, der står bag Lyserød Lørdag i Lyngby.

Hold øje med programmet for opdateringer og følg med på Visit Lyngby Facebook.

Detaljer

Start:
28. september // 11:00
Slut:
3. Oktober // 15:00
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Sted

Kongens Lyngby