Forgot your your password?
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lyserød Lørdag i Kgs. Lyngby

oktober 7, 2023 @ 10:00 - 14:00

Kgs. Lyngby samler igen ind til kampen mod brystkræft til Lyserød Lørdag den 7. okt. (og ugen op til)

Hvert år ændrer verden sig, på et splitsekund, for knap 5.000 danske kvinder, der får konstateret brystkræft. Hvert år i uge 40 sætter Kræftens Bekæmpelse fokus på brystkræft gennem kampagnen ”Støt brysterne”, der kulminerer med masser af landsdækkende events til Lyserød Lørdag den 7. okt. – også i Kgs. Lyngby – Tag f.eks. på en byvandring med historiske kvinder, snup en svingom, vind præmier i tombolaen og meget mere.

Kom og oplev Kgs. Lyngby klædt i lyserødt for den gode sag.

Program 

Lyngby Storcenter kl. 10-14 

I forbindelse med Lyserød Lørdag donerer Lyngby Storcenter 1 kr. pr. kunde i centret til Kræftens Bekæmpelse i kampen mod kræft – så læg vejen forbi og støt det gode formål.

 Kræftens Bekæmpelse bod 

Kom og få en snak om kræft og hvilke symptomer du skal være opmærksom på, så kræft kan opdages tidligt. Salg af bl.a. lyserød sløjfe, broche/øreringe, tasker. 

 Tombola 

Masser af flotte præmier doneret af forretningslivet i Lyngby. Kom og vind de flotte præmier.  Mød også borgmesteren, der står med i boden fra kl. 11-13.

Kræftens Bekæmpelses bod og tombola findes i butikslokalet ved Marianne Dulong.

Ansigtsmaling og  lyserøde balloner 

Børnene kan blive ansigtsmalet i flotte lyserøde farver for 20 kr. (ved Globetorvet) eller købe en flot lyserød ballon til 10 kr.  Alle beløbet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Beløbet indbetales på Lyserød Lørdags MobilePay 770344.

Musik

Oplev musik og god stemning rundt omkring i centret.

Lyngby Hovedgade og Klampenborgvej

Kl. 11-13 Musik i bevægelse

Oplev musik i bevægelse rundt omkring på Hovedgaden, når en musiker går rundt, stopper op giver et par numre, inden turen går videre til et nyt sted i byen.

Byvandring – I lokale og historiske kvinders fodspor kl. 11-12.30 

Tag med på en spændende byvandring , der tager deltagerne med i fodsporene af tre lokale kvinders historie og skæbner. Læs mere  HER

KL. 11.30-12.00 Vedbæk Garden går gennem byen og Lyngby Storcenter 

Vedbæk Gardens besøg i byen til Lyserød Lørdag er blevet en fast tradition. Oplev den festlige garde gå gennem Lyngby Hovedgade og Lyngby Storcenter i den gode sags tjeneste.

Alle er velkomne til at gå med i optoget. Mødested: Svane Køkkenet Jernbane Pladsen 1 kl. 11.20

KL. 12-12.30 og 13-13.30 Lyngby Dans byder op til dans

Lyngby Dans giver danseopvisninger foran Imerco på Hovedgaden og byder alle interesserede op til dans.

Andre Lyserød Lørdag arrangementer i byen

Art of Wellness Støt – Bliv forkælet med en ansigtsbehandling (2.-15. okt.)

Få en skøn 30 min. ansigtsbehandling hos Art of Wellness i hjertet af Lyngby og støt kampen mod brystkræft til kun 150 kr (normalpris 450 kr), hele beløbet for behandlingen går ubeskåret til Støt Brysterne og Kræftens Bekæmpelses arbejde med at forebygge og behandle kræft samt yde støtte til patienter og pårørende. Ved behandlingen får man også en goodie-bag (toilettaske med prøver)

Læs mere og køb billet HER

Madklubben – køb dessert og støt brysterne (2.-8. oktober)

Du støtter kampen mod brystkræft, når du bestiller Madklubbens dessert. Prisen doneres nemlig direkte til Kræftens Bekæmpelse. Book bord eller kig forbi restauranten på Kanalvej 3 og nyd en dessert med et godt formål. Website: https://madklubben.dk/restauranter/madklubben-lyngby/

 

Detaljer

Dato:
oktober 7, 2023
Tidspunkt:
10:00 - 14:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Kgs. Lyngby
Kgs. Lyngby, Danmark + Google Maps