Visit Lyngby

Forgot your your password?

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lørdag den 17. nov. tændes der for julen i Kgs. Lyngby

17. november 2018 // 15:00 - 17:00

Der er magi i luften, når juletræet og resten af Kgs. Lyngbys smukke julebelysning tændes med en god håndfuld tryllestøv den 17. nov. 

Julen er fuld af traditioner. Det er juletræstændingen i Kgs. Lyngby også. Det er en kær tradition med en drejebog, der ikke bliver pillet meget ved. Og vi lover, at det meste igen i år vil være næsten som det plejer.

Når skumringen så småt indfinder sig omkring kl. 15 starter juleoptoget ved Gyldendalsvej i den sydlige ende af Lyngby Hovedgade. Vedbæk Garden fører an, og julemanden lader sig standsmæssigt køre rundt i den fine røde veteranbrandbil eskorteret af spejdernes stemningsfulde fakkeloptog. Ruten går fra Gyldendalsvej, ned af Lyngby Hovedgade og Klampenborgvej retur til Lyngby Hovedgade rundt i rundkørslen op af Jernbanevej til Jernbanepladsen for at ende på Torvet foran rådhuset.

På Lyngby Torv vil julemanden og hans 100 år gamle og noget umodne søn sørge for at sætte gang i julestemningen med fis og fælles julesang. Klokken 16 er det tid til, at borgmester Sofia Osmani udøver sin magi  og om alt går vel får tændt træet med lidt hjælp fra det lokale brandvæsen.

Magasin har for vane at sætte prikken over i’et med gratis slikposer til de fremmødte børn og i år har de førsteholdsspillere fra Lyngby Boldklub til at hjælpe med uddelingen , mens spejderne sørger for rigeligt med gløgg og æbleskiver at varme sig på.

Det er opskriften på julestemning a la Lyngby, og det er Handelsforeningen, der igen i år sørger for en hyggelig start på årets julehandel.

Inden juleoptoget og juletræstændingen er der mulighed for at deltage i et julemandsløb. Læs mere her 

Detaljer

Dato:
17. november 2018
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Lyngby Torv
Lyngby Torv
Kgs. Lyngby, 2800
+ Google Map