fbpx
Forgot your your password?

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Liv i Lyngby

3. september 2021 // 16:00 - 4. september 2021 // 17:00

Gratis

Handelsforeningen for Kongens Lyngby inviterer til den store årlige byfest Liv i Lyngby.

Det er dagen, hvor Kongens Lyngby står sammen om at vise noget af alt det, byen har at byde på.

KLIK HER OG SE ÅRETS PROGRAM (OPDATERES LØBENDE. SENEST OPDATERET 3.9)

Få et overblik over Liv i Lyngby nedenfor.

TO DAGES BYFEST

Som noget nyt i år vil Liv i Lyngby strække sig over to dage.

Fredag den 3. sep. 

Fredagen vil have et fokus på et voksent publikum med musik på gader og stræder og opfordring til at benytte byens spisesteder og caféer, og hvor flere af byens butikker vil holde åbent om aftenen. Se liste >>> her. 

På Smagsruten kan man smage sig gennem Lyngby og for kun 50 kr. sætte tænderne i smagsprøver fra flere af Kgs. Lyngbys lækre spise- og udskænkningssteder. >>> Læs mere (arrangementet er udsolgt).

Lørdag den 4. sep.

Lørdagen er den mere traditionelle del af ”Liv i Lyngby”, der viser de mange forskellige sider af byen. Her vil byen blive afspærret, og butikkerne rykker ud på Hovedgaden med gode tilbud og godt humør krydret med masser af underholdning for børn og voksne, musik på gader og stræder og med besøg af kulturinstitutioner, foreninger, kommunen, virksomheder med flere.

Mød de politiske partier 

Som noget nyt deltager flere af de politiske partier også med boder i Hovedgaden. Her kan man bl.a. møde, De Konservative, Radikale, SF, Venstre og Socialdemokratiet og få en snak med de lokale politikere og opleve forskellige quizzer og konkurrencer i flere af boderne.

Underholdning og Street Food i Kanalvejsparken mellem Lyngby Storcenter og Microsoft 

Som noget nyt vil Kanalvejsparken blive taget i brug til dette års Liv i Lyngby. Her vil man kunne opleve forskellige musikalske indslag i løbet af dagen samt aktiviteter for børn (læs mere om Liv i Lyngby for børn her) bl.a. DTU Science Show, Hulahopringe show, danseopvisning og meget mere.

Undervejs kan man stille sulten eller slukke tørsten i forskellige Street Food boder.

Byvandringer 

Der er også mulighed for at deltage i tre forskellige byvandringer, hvor man kan blive klogere på sin by og høre om Handelsruten, Få historier langs Letbanens skinner og blive bekendt med de kendte på Assistens Kirkegården. Læs mere her 

Kulturtorvet for børn 

På Kulturtorvet bag Magasin og Kinopalæet kan børn og barnlige sjæle lave forsøg med Opfinderskolen, dryppe lys med Frilandsmuseet, slås med trolde og blive klogere på Raketvidenskab med DTU.

Biludstilling
Som altid vil det også være muligt at se de nyeste trends og tendenser indenfor bilmarkedet. Kom og mød BMV, Krogsgaard Biler, Henrik Wessel, Sixt, Dawell, Andersen og Martini.

Der er noget for alle og en hver smag til årets Liv i Lyngby, der atter er tilbage i topform.

 

Detaljer

Start:
3. september 2021 // 16:00
Slut:
4. september 2021 // 17:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, , , , , , , ,
Hjemmeside:
https://visitlyngby.dk/