fbpx
Forgot your your password?

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Liv i Lyngby 2020

5. september // 10:00 - 17:00

Handelsforeningen og Lyngby-Taarbæk Kommune har i samråd med Nordsjællands Politi valgt at aflyse årets store byfest.

Gennem de sidste mange år har den første lørdag i september stået i festlighedernes tegn med den store byevent ”Liv i Lyngby”. Den årlige tilbagevendende begivenhed er med til at vise noget af alt det Kgs. Lyngby har at byde på og er en dag, hvor detailhandlen sammen med kulturinstitutioner, foreninger, virksomheder osv. er sammen om at skabe hyggelig stemning og masser af aktiviteter i byen. Men sådan bliver det ikke i år.

Allerede før sommerferien stod det klart, at det ikke ville være muligt at afholde et traditionelt ”Liv i Lyngby” med flere tusinde besøgende. Handelsforeningen har arbejdet med et alternativt koncept i et meget mindre målestok, der skulle strække sig over to dage. Men med den seneste udvikling, i forhold til COVID-19 situationen, er det blevet besluttet, at det ikke vil være forsvarligt at gennemføre det alternative koncept heller.

Hen over sommeren har der været masser af aktivitet i byen under titlen ”Kgs. Lyngby – din sommerby”. Her har man kunne opleve alt fra ”Musik i bevægelse” til en rullende gallerivæg og historisk skattejagt for børn. Det er Handelsforeningen, der i samarbejde med Lyngby-Taarbæk Kommune, har stået bag alle aktiviteterne, og der forsøges nu at skabe lignende tiltag henover efteråret.

Så selv om der i år ikke bliver en traditionelt ”Liv i Lyngby” byfest, så vil der altså stadig være ”Liv i Lyngby” men med aktiviteter, der sikkerheds- og volumenmæssigt kan overholde myndighedernes retningslinjer.

Detaljer

Dato:
5. september
Tidspunkt:
10:00 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
, , , , ,

Sted

Kongens Lyngby