fbpx

Visit Lyngby

Forgot your your password?

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Liv i Lyngby 2019

7. september 2019 // 10:00 - 17:00

 

Så er det igen tid til den årlige byfest Liv i Lyngby

Lørdag den 7. september kl. 10-17 vil byen summe af liv og festlig stemning, når butikkerne rykker ud på Hovedgaden, og der kommer ”gang i gaden” med alt fra Street Food til musik, underholdning og et væld af aktiviteter for børn.

Der er over 80 større og mindre aktiviteter på programmet til dette års Liv i Lyngby, så der er lagt op til en festlig dag med masser af aktivitet.

 

Street Food og musik på Torvet

På torvet foran Rådhuset kan man spise sig mæt i mad fra flere forskellige Food Trucks og vælge i mellem alt fra indisk, japansk og syrisk til bæredygtigt mad, pølser på grillen, flæskestegssandwich og meget mere. Der vil også være mulighed for at opleve premieren på en speciel Lyngby øl fra DTU Science Brew.

I en musikpavillon foran rådhuset vil man dagen igennem kunne opleve forskellige musikalske indslag bl.a. fællessang og premiere på Lyngby-Sange. Et spændende projekt i kommunen, hvor borgerne har bidraget med ord og sætninger, som der er lagt musik til.

Der er indgået et samarbejde med den nye danske musikbookingplatform UNCOVERmusic.dk. De har udvalgt en håndfuld, primært lokale, artister, der vil underholde i løbet af dagen med minikoncerter. En af dem er den karismatiske sangerinde Joanita Zachariassen, der vandt titlen som ”Danmarks nye live artist 2018” på DR.

 

Det for børn

Kulturtorvet bag Magasin og Kinopalæet bliver omdannet til et børnetorv med et væld af aktiviteter. Her kan man bl.a. kæmpe mod trolde i en kamparena med Eventyrridderne, deltag i videnskabelige forsøg med Videnskabsklubben og Opfinderskolen, teste om man er en heks med Frilandsmuseet, kom i kokkeskole hos Sticks ’n’ Sushi og prøve kræfter med en springbane med LKI og meget mere.

Biler og fodbold Klampenborgvej
På Klampenborgvej kan man blive fristet af en masse flotte biler til en stor biludstilling med bilmærker som Mercedes, BMW og Audi. Vil man selv trykke speeden i bund, kan man prøvekøre en racersimulator og måske få et par fif af Super GT køreren Nicolai Hansen, der kommer på besøg.

Lyngby Storcenter og Lyngby Boldklub er gået sammen om at skabe et helt aktivitetsområde, hvor man bl.a. kan prøve kræfter med kæmpedart og en driblebane, man skal gennemføre iført sumodragt.

Går man en tur gennem byen på dagen, vil man rundt omkring også blive mødt af forskellige ”pop-up arrangementer” lige fra minikoncerter, til danseoptræden, gadeteater, kor og jazz.

Med de mange forskellige aktiviteter til dette års Liv i Lyngby er der lagt op til et festlige dag med masser af aktivitet og ”gang i gaden” – så kom og vær med.

 

Program for Liv i Lyngby 2019

Nu ligger det endelige program færdigt for Liv i Lyngby 2019 – her kan du se meget mere om, hvad du kan opleve i løbet af dagen. Der vil desuden løbende komme teasere op på visitlyngby.dk, hvor du kan læse mere om de forskellige aktiviteter, du kan opleve den 7. september.

 

 

Liv i Lyngby app

Vil du have programmet direkte på mobilen, kan du hente web-appen ned på www.livilyngby.dk.

Du kan også hente den ved at scanne følgende QR-kode:

Læs teasere om, hvad der kommer til at ske til Liv i Lyngby:

>>> Unikke oplevelser i Lyngby Storcenter

>>> Byvandringer til Liv i Lyngby

>>> Det er for børn – aktiviteter i børnehøjde til Liv i Lyngby

>>> Kulturmøde på Ulrikkenborg Plads

>> Tag en cykeltaxa rundt i byen til Liv i Lyngby

 

Detaljer

Dato:
7. september 2019
Tidspunkt:
10:00 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Lyngby