Visit Lyngby

Forgot your your password?

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Liv i Lyngby 2019

september 7 // 10:00 - 17:00

Den 7. september fra 10.00 -17.00 er der Liv i Lyngby, hvor der igen i år kommer til at være liv, spændende aktiviteter, fest og glade dage i gågaden i Lyngby.

Vi er i fuld gang med at tilrettelægge det endelige aktivitetsprogram, men det hele er fortsat under udvikling. Derfor kan vi indtil videre kun opfordre til, at du/I reserverer datoen, og så lægger vi et program op her på eventet, så snart vi har det klar.

Program

Sidste års Liv i Lyngby blev en stor succes med flere tusinde besøgende både inde og uden for kommunegrænsen. Se evt. en film fra festlighederne her – https://visitlyngby.dk/liv-i-lyngby/

Musik og Foodmarket på Torvet

Igen i år vil butikker og erhvervsdrivende rykke ud med boder og aktiviteter på gader og stræder.

Torvet foran rådhuset vil blive fyldt med Foodtrucks og madboder fra alverdens lande. DTU vil servere øl fra deres eget bryggeri Science Brew, imens publikum kan lytte til forskellige musikalske indslag fra kor til jazz og minikoncerter – stort set alle med et lokal islæt.

Man vil ligeledes, rundt omkring i byen, kunne opleve minikoncerter og forskelligt underholdning gennem hele dagen.

Det er for børn

Kulturtorvet bag Magasin og Johannes Fog vil blive omdannet til et børnetorv i dagens anledning. Her kan børnene kæmpe mod trolde og orker, være med til videnskabelige eksperimenter og forsøg, være aktive med kampsport og gymnastik, komme i sushiskole og deltage i Frilandsmuseets historiske aktiviteter.  Spejderne indtager også byen med sjove friluftsaktiviteter.

Så der er i den grad lagt op til fest og ”gang i gaden” for så vel store og små som dem midt imellem.

Er du butiksejer, restauratør/caféejer eller erhvervsdrivende, og kunne du tænke dig at være med til Liv i Lyngby, så læs mere her

Detaljer

Dato:
september 7
Tidspunkt:
10:00 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Lyngby