Forgot your your password?
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Kunstudstilling i Lyngby Nordre Mølle

juni 13 @ 15:00

Kunstudstilling i Lyngby Nordre Mølle

Kunstnersammenslutningen Åbne Døre i Lyngby Taarbæk byder igen i år indenfor til en udstilling, hvor 12 af gruppens 27 medlemmer deltager med nye værker. Udstillingen åbnes med fernisering denne torsdag med åbningstale ved Bodil Kornbek.

De deltagende kunstnere er Jytte Høeg, Kjeld Isbrandt Petersen, Tina Strømann, Rie Rasmussen, Hans Jørgen Henriksen, Birgitte Arnvig, Anette Slattoo, Marianne Palner, Randi Jeppesen, Tina Hee, Gitte Veje og Anne Bjørkmann.

Udstillingen rummer mange forskellige genrer af værker – fra bronzefigurer, grafik, fotografier og malerier til mosaikker, skulpturer og keramik. Fælles for værkerne er, at de er produceret lokalt i Lyngby Taarbæk kommune.

Også i år vil kunstnerne overraske med en fællesinstallation, som denne gang præsenteres under navnet “At så frø”.

KUNST SKAL SES, opleves og deles for at give mening. Derfor vil “Åbne Døre”-kunstnerne selv være kustoder ved udstillingen og meget gerne møde gæsterne med information og snak om udstillingen, værkerne og måske om sammenslutningen.

ÅBNE DØREˋs tilbagevendende udstilling i Lyngby Mølle er blevet en af foreningens kerneaktiviteter. Det er blandt andet under forberedelsen til udstillingen, at kunstnerne får mulighed for at samarbejde, dele gensidig inspiration og udveksle viden samtidig med at materialer fra hinandens områder afprøves.

Udstillingen løber frem til 27. juni med følgende åbningstider: Hverdage kl. 13-18, weekend kl. 11-16, mandag lukket.

Detaljer

Dato:
juni 13
Tidspunkt:
15:00

Sted

Lyngby Nordre Mølle
Lyngby Hovedgade 24
Kgs. Lyngby, 2800
+ Google Maps