fbpx
Forgot your your password?

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert: VON DÜ

2. september // 21:00

DKK175

Von Dü vender tilbage til Templet! Glæd dig til en kæmpefest – med eller uden voksentøj!

Von Dü behøver efterhånden ingen introduktion. Von Dü er ikke et modefænomen der kommer og går. Von Dü er et konstant hvor bundniveauet er tårnhøjt og loftet ikke eksisterende. Med tre fuldlængdealbum og utallige koncerter i bagagen, har bandet det seneste årti sat en tyk streg under deres status som én af den danske undergrunds største offentlige hemmeligheder – og med en musikalsk stil der favner langt bredere end den ska og reggae-scene, de oprindeligt kom fra.

Med koncerter over hele landet er Danmark blevet bandets hjemmebane, og uden radiospilletid eller særlig kommerciel omtale formår de at tiltrække store folkemængder og kreerer en helt unik stemning til deres koncerter. Man hører ikke bare Von Dü. Man bliver forelsket, tager på arbejde, bliver dumpet, kommer i form, er på ferie eller bliver forlovet med Von Dü.

Det er altid specielt og aldrig kedeligt at være i fornemt og uhøjtideligt selskab med Von Dü. Vi garanterer en aften med smil på læben og ekstremt løssluppen stemning. Von Dü spiller slutter sommeren af med brag og alle skal være med!

Detaljer

Dato:
2. september
Tidspunkt:
21:00
Pris:
DKK175
Begivenhed Kategori:

Sted

Templet
Jernbanevej 16
Kgs. Lyngby, 2800 Danmark
+ Google Maps