Forgot your your password?
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom med til Tour de vin i Kgs. Lyngby

oktober 27, 2023 @ 15:00 - 18:00

80dkk

Kom med rundt til vinsmagning i Kgs. Lyngbys nordlige ende, når vi gentager successen Tour de vin Kgs. Lyngby fredag den 27. oktober fra kl. 15.00-18.00, når 11 butikker/spisesteder går sammen om at arrangere ‘Tour de vin i Kgs. Lyngby’.

Billetter kan købes på dagen den 27. oktober fra klokken 14.00 i Røde Kors Butik på Lyngby Hovedgade 46. Her vil du få en billet med kort over rutens deltagere samt et vinglas, som du skal medbringe rundt på ruten.

Du starter hos Røde Kors Butik på Lyngby Hovedgade 46, hvor du for 80 kr. køber et vinglas og smager rutens første vinvariant, herefter medbringer du dit glas til rutens andre aktører, der hver især byder på et glas udsøgt vin fra VinTema, som har udvalgt særlige vine til anledningen. I hver butik vil du desuden kunne læse mere om vinen, så du har muligheden for at lægge vejen forbi VinTema på vejen hjem og købe netop dine vinfavoritter.

Ruten afsluttes på Green Mango (Jernbanevej 10), hvor du kan spise buffet med rabat. Tag din ven, kollega eller veninde under armen, og mød butikkerne til en fornøjelig fredag.

Rutens byder på stop hos:

Røde kors butik Lyngby, Lyngby Hovedgade 46

Lion jewels & Fashion, Lyngby Hovedgade 11A

Faraos Cigarer, Lyngby Hovedgade 23

Smykkebutik NO44, Lyngby Hovedgade 44

All4U børnetøj, Lyngby Hovedgade  9A

Spar Nord Bank, Jernbanevej 6

Ejendomsmægler &LIVING, Jernbanevej 1A

Real Mæglerne, Jernbanevej 5C

Cafe Mirum, Jernbanevej 3B

Green Mango, Jernbanevej 10

‘Tour de Vin Kgs. Lyngby” er et initiativ under BID (Business Improvement Districts), der er et samarbejde mellem Handelsforeningen Kongens Lyngby og Lyngby-Taarbæk Kommune, hvor aktører i et bestemt område af byen samles for at skabe fælles initiativer for byen. Overskuddet fra arrangementet går til aktiviteter hos Røde Kors og i den hyggelige ende.

Detaljer

Dato:
oktober 27, 2023
Tidspunkt:
15:00 - 18:00
Pris:
80dkk
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Røde Kors
Lyngby Hovedgade 46
Lyngby, 2800 Danmark
+ Google Maps