fbpx

Visit Lyngby

Forgot your your password?

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Kgs. Lyngby – din sommerby: rullende Gallerivæg gennem byen

august 15 // 11:00 - 14:00

Forstil dig at du står i dit køkken og kigger ud af vinduet, der vil du se en væg med kunst

komme rullende forbi eller, at du er ude for at handle og passerer en stor gallerivæg midt i bybilledet. Det vil man kunne opleve, når projektet ”En gallerivæg” gør stop i Kgs. Lyngby.

En hvid væg på omkring fire meter vil blive trukket på hjul gennem det danske landskabet. Projektet starter i København og slutter i Aalborg. Undervejs vil væggen udstille værker fra kunstnere, som bor i de enkelte kommuner og byer, gallerivæggen kommer igennem.

Kunstner Jeppe Eisner

I Kgs. Lyngby vil man bl.a. kunne opleve Jeppe Eisner, der er autodidakt maler, og hvis motivverden ofte er fra cirkus’, teatrenes, forlystelses- og sportsparkernes verden. Eisner har også malet plakater for blandt andet Red Barnet, Bakken, Cirkus Arena og Sophienholms Operaplakat.

Hvert år i november, samme dag som der afholdes Hubertusjagt i Dyrehaven, holder Jeppe udstilling i Atelier Eisner.

Anledning til at møde lokale kunstnere midt i bybilledet

Det vil være bl.a. Jeppes billeder, der vil pryde ”den rullende gallerivæg”, hvis formål er give en lokalbefolkning anledning til at møde kunstnere fra deres egen omegn – og er for dem dersavner kunsten, for dem der normalt ikke når ud til den, og til dem der ikke tror, det er nogetfor dem. Samtidig er projektet med til at forbinde folk på kryds og tværs landsdækkende, da den performative udstilling jo bevæger sig på tværs af Danmark.

 

Detaljer

Dato:
august 15
Tidspunkt:
11:00 - 14:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Kgs. Lyngby
Kgs. Lyngby, Danmark + Google Maps