fbpx
Forgot your your password?

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kgs. Lyngby – din sommerby: rullende Gallerivæg gennem byen

15. august // 11:00 - 17. august // 16:00

Forstil dig at du står i dit køkken og kigger ud af vinduet, der vil du se en væg med kunst komme rullende forbi eller, at du er ude for at handle og passerer en stor gallerivæg midt i bybilledet. Det vil man kunne opleve, når projektet ”En gallerivæg” gør stop i Kgs. Lyngby.

En hvid væg på omkring fire meter vil blive trukket på hjul gennem det danske landskabet. Projektet starter i København den 14. aug. og slutter i Aalborg den 13. sep.. Undervejs vil væggen udstille værker fra kunstnere, som bor i de enkelte kommuner og byer, gallerivæggen kommer igennem.

KUNSTNER JEPPE EISNER

I Kgs. Lyngby vil man bl.a. kunne opleve Jeppe Eisner, der er autodidakt 3. generations maler. Han fik sin debut på Kunstnernes Efterårsudstilling i 1969 og har siden da været en etableret del af den danske og europæiske kunstscene. Eisner har siden 1994 holdt en årlig udstilling i Atalier Eisner i Klampenborg.  Hans motivverden er ofte fra cirkus’, teatrenes, forlystelses- og sportsparkernes verden. Eisner har også malet plakater for blandt andet Red Barnet, Bakken, Cirkus Arena og Sophienholms Operaplakat. Listen er lang meget længere, men på den rullende gallerivæg kan man opleve Eisners kunst i en ny pilot version af hans nyeste projekt ”Noahs Ark”, der på en spændende måde tager udgangspunkt i den bibelske fortælling og dyrene omkring den.

Den rullende gallerivæg kan opleves lørdag den 15. aug. mellem kl. 11 og 15 på gader og stræder i Kgs. Lyngby. Jeppe Eisner vil også gøre holdt ind i mellem på Kulturtorvet bag Magasin og Johannes FOG, hvor man kan opleve Eisner i aktion, når han maler videre på projektet med ”Noahs Ark”.

Kunstner ANNA Taina-Nielsen

Den anden lokale kunstner, der deltager i udstillingen er Anna Taina-Nielsen. Hun vil inddrage børn og voksne i at deltage i skabelsen af et maleri, hvor publikum får mulighed for at arbejde som kunstner igennem Annas egne konstruerede regelsæt for maleriet.

Anna Taina-Nielsen arbejder meget med live performances i sin kunst. Hun iscenesætter kunstneren i rollen som en arbejder og stiller spørgsmålstegn til kunstnerens plads på arbejdsmarkedet. Hun undersøger den kunstneriske produktion i en fremstillingsproces på linje med andet arbejde som f.eks. manuelt håndværksarbejde.

Vær med til at skabe et maleri i samarbejde med Anna Taina-Nielsen den 17. august kl. 14.30-16.00 ved gadekæret i Virum.

Detaljer

Start:
15. august // 11:00
Slut:
17. august // 16:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Kgs. Lyngby
Kgs. Lyngby, Danmark + Google Maps