fbpx
Forgot your your password?

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kgs. Lyngby – din sommerby: musik i bevægelse d. 29. august

29. august 2020 // 11:00 - 14:00

Musik i bevægelse

Fire lørdage hen over sommeren vil man kunne opleve musik på gader og stræder rundt omkring i Kgs. Lyngby, når primært, lokale musikere spreder stemning i bybilledet med ”Musik i bevægelse”. Musikerne vil gå rundt og undervejs have mindre stop, hvor de giver nogle numre, inden de bevæger sig videre. Her vil man, mens man passere forbi, kunne lytte til alt lige fra pop til folkrock og country musik.

Singer-songwriter

Lørdag den 29. august kan man opleve Oscar Mukherjee (MUH-kar-dji), der en er singer/songwriter med rødder i pop, rock, folk og blues. Han har trods sin unge alder udviklet sin helt egen stil, der både trækker tråde fra John Mayers guitarspil, Ron Sexsmiths vokal, og Jeff Buckleys blå tone.

Nomineret til DMA i blues

Mukherjee er opvokset i USA men kom til Danmark i 2009, hvor han fandt vej ind i det Københavnske bluesmiljø. På sine kun 22 år har han allerede været nomineret til en DMA i blues, to gange været en af de udvalgte til at besøge House of Songs i Austin, Texas & Bentonville, Arkansassamt haft en række spot-optrædener på Folk Alliance International i New Orleans og Americana Fest UK i London.

I 2017 udgav han sin første EP “Solid Shade of Blue” med Rune Kjeldsen (Savage Rose, Hush, C.V. Jørgensen, mm) som producer, og nu er Mukherjee aktuel med sin seneste EP “Sentimental Sleep”, der fik stor anmelderos og airplay på P4 – og klar til at optræde live på gader og stræder i Kgs. Lyngby

De andre datoer for ”Musik i bevægelse” er 18. og 25. juli, 22. aug.

Det er den danske musikbookingplatform UNCOVERmusic.dk, er står bag konceptet ”Musik i bevægelse”.

 

 

Detaljer

Dato:
29. august 2020
Tidspunkt:
11:00 - 14:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Kgs. Lyngby
Kgs. Lyngby, Danmark + Google Maps