fbpx
Forgot your your password?

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kgs. Lyngby – din sommerby: Musik i bevægelse d. 22. august

22. august 2020 // 11:00 - 14:00

Musik i bevægelse

Fire lørdage hen over sommeren vil man kunne opleve musik på gader og stræder rundt omkring i Kgs. Lyngby, når primært, lokale musikere spreder stemning i bybilledet med ”Musik i bevægelse”. Musikerne vil gå rundt og undervejs have mindre stop, hvor de giver nogle numre, inden de bevæger sig videre. Her vil man, mens man passere forbi, kunne lytte til alt lige fra pop til folkrock og country musik.

Sprød engelsk vokal

Lørdag den 22. aug. kan man opleve Andreas Langvad, der med sin guitar og sprøde engelske vokal har optrådt på både danske og udenlandske scener siden 2015. På denne korte tid, er det lykkedes ham at skabe et solidt navn med tre singler i radioen og et medrivende live-act.

Fra fine falsetter til råstyrke

Den unge sanger/sangskriver præsenterer sine historier med smil på læben og en særpræget umiskendelig stemme, der rummer alt fra fine falsetter til råstyrke. Alt dette i en lækker blandet genre af pop- og folkemusik og med en meget levende og inddragende optræden.

Danmarks næste store talent

Flere nyhedsmedier, herunder DR P4, har flere gange kommenteret på Andreas Langvads fine lyd. Han er spået til at blive Danmarks næste store talent. En musikalsk oplevelse, man ikke vil gå glip af!

De andre datoer for ”Musik i bevægelse” er 18. og 25. juli, samt 29. aug.

Det er den danske musikbookingplatform UNCOVERmusic.dk, der står bag konceptet ”Musik i bevægelse”.

Detaljer

Dato:
22. august 2020
Tidspunkt:
11:00 - 14:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Kgs. Lyngby
Kgs. Lyngby, Danmark + Google Maps