fbpx
Forgot your your password?

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kgs. Lyngby – din sommerby – Cosplay optog gennem byen

27. august // 13:00 - 15:00

Gratis

Kom og oplev et såkaldt ”cosplay-optog” midt i byen omkring Lyngby Hovedgade.

Cosplay er en japansk inspireret performancekunst, hvor deltagerne klæder sig ud som fiktive karakterer og kommer udklædt til forskellige events, photoshoots etc. Med flotte kostumer, farverige parykker og vild makeup er der sikret en visuel oplevelse, hvor du måske endda kan få et billede med din yndlings superhelt eller karakter.

Det er Eventyrridderne, der står bag optoget – og man vil samme dag kunne opleve forskellige aktiviteter med dem. Nærmere beskrivelse følger.

Fantasydage på Garderhøjfortet 

Cosplay-optoget er en opvarmning til ”Fantasydage på Garderhøjfortet” fra den 9.- 11. sep., hvor portalen åbnes til en magisk verden fyldt med eventyr og fantasi. Fantasydagene er en eventyrlig rejse for entusiaster i alle aldre – om du er rollespiller, cosplayer, bognørd, gamer eller med hang til eventyr, så kom og bliv en DEL af det hele – og oplev stemningen på markedspladsen med boder, håndværk, sværdkamp, musik, mad og meget mere. Læs mere her.

”Cosplay-optoget” er en del af aktiviteterne under ”Kgs. Lyngby – din sommerby”. Læs om alle aktiviteterne hver lørdag her 

Detaljer

Dato:
27. august
Tidspunkt:
13:00 - 15:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Lyngby Hovedgade
Lyngby, 2800 Danmark + Google Maps