fbpx
Forgot your your password?

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kgs. Lyngby – Din sommerby – Byvandring Kultur og historier langs Letbanen

21. august // 11:00 - 12:30

Gratis

Hvilke historier gemmer sig langs skinnerne? – Tag med på en byvandring og hør om lokal- og kulturhistorien bag den kommende letbane.

Ved du f.eks. hvorfor det hedder ”Hvepsetaljen” ved det trafikale knudepunkt ved Lyngby Torvs udmunding i krydset Lyngby Hovedgade og Klampenborgvej? Få svaret på turen i selskab med mag.art. Lene Skodborg og cand.mag. Dorete Dandanell, der som duet skiftes til at fortælle om udviklingen langs ruten i form af historiske facts krydret med anekdoter. Bliv f.eks. klogere på Lokalbanens anlæggelse, Klampenborgvejs gennembrud, kolonihaver, skøjtebane, fodbold ved Fæstningskanalen, Magasin, og ”Hvepsetaljen” og meget mere….

Byvandringen tager omkring 1 ½ time med ca. 8 stop undervejs, hvor det særegne for det enkelte sted fremhæves. Byvandringen er arrangeret af ”Kulturmiljøer i Københavns Omegn”

Turen begynder kl. 11.00 i krydset Buddingevej/Engelsborgvej. Tilmelding er nødvendig på forhånd, efter først-til-mølle-princippet, til dorete@outlook.dk.

Byvandringen er en del af aktiviteterne under ”Kgs. Lyngby – din sommerby”. Læs om alle aktiviteterne her

Arrangementet er støtte af Lyngby-Taarbæk Kommune og er en del af projektet ”Byliv og Kultur” i forhold til at videreudvikle og fremme byliv og kultur i byen. Læs mere her

Detaljer

Dato:
21. august
Tidspunkt:
11:00 - 12:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Sted

Kgs. Lyngby
Kgs. Lyngby, Danmark + Google Maps