fbpx
Forgot your your password?

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kgs. Lyngby – din sommerby -aktiviteter hver lørdag

25. Juni - 27. august

Gratis

Under titlen ”Kgs. Lyngby – Din sommerby” kan man hver lørdag opleve forskellige aktiviteter og arrangementer rundt omkring i byen lige fra musik på gader og stræder til byvandringer og fællessang.

Oplev f.eks. et fantastisk cykelshow med cykelmyggen Egon. Eller lyt til musik på gader og stræder, når en musiker går gennem byen. Eller hvad med at spille gadefodbold på en såkaldt ”Panna-bane”. Oplev festligt optog, teater, fællessang og meget mere i gadebilledet – hver lørdag til og med den 27. aug. Se hele programmet nedenfor 

Lyngby-Taarbæk Kommune fremmer byliv og kultur

Det er Lyngby-Taarbæk Kommune, der står bag de fleste af arrangementerne. Med budgetaftalen 2021-24 har Kommunalbestyrelsen afsat midler til et projekt, der skal videreudvikle og fremme bylivet og kulturen, og det er ”Kgs. Lyngby – din sommerby” bl.a. et resultat af. Det er gratis at deltage i alle aktiviteterne. Læs mere om byliv og kultur projektet her.

Program

Tirsdagsstrik for alle

Hver tirsdag sommeren igennem er Nørklerne fra Røde Kors Lyngby-Taarbæk tovholdere på “TIRSDAGSSTRIK FOR ALLE” og hjælper med opskrifter, strikke-instruktion mm. Der udleveres gratis garn til alle. Der strikkes til sårbare mennesker i Danmark og til nødhjælp til børn i hele verden.

Der er opstart tirsdag 28. juni. Tirsdagsstrik foregår altid på Lyngby Hovedgade 37 foran Det Hvide Palæ i pallemøblerne (i tilfælde af regn flyttes tirsdagsstrik indendørs på Stadsbiblioteket) – Læs mere her

 

Detaljer

Start:
25. Juni
Slut:
27. august
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, , , , ,