fbpx
Forgot your your password?

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Julen i Kgs. Lyngby – aktiviteter

19. november 2020 // 12:00 - 21. december 2020 // 17:00

Kgs. Lyngby er din juleby, der byder på et væld af julearrangementer og aktiviteter. Lyt f.eks. til ”Julemusik i bevægelse” på gader og stræder, oplev historisk jul på Frilandsmuseet, besøg juleboderne i verdens ældste forlystelsespark på Bakken, lyt til juleeventyr, se teater, klip julepynt med børnene og meget meget mere.

Hvis man ikke allerede er i julestemning, er der i hvert fald rig mulighed for at komme det. Vi har samlet en liste over mange af julearrangementer i byen. Husk også, at Kgs. Lyngby har over 300 butikker herunder mange specialbutikker, man ikke finder andre steder.

Glædelig jul i Kgs. Lyngby!

Corona-restriktionerne ændrer sig løbende og begivenheder kan evt. bliver aflyst eller udskudt. Tjek derfor altid de forskellige begivenheders hjemmesider for opdateringer.  

BAKKEN ER LUKKET PÅ GRUND AF DE NYE RESTRIKTIONER – Jul på Bakken fredag, lørdag & søndag 21.nov til 20.dec.

Bakken åbner i år op for deres tredje julesæson og dermed også til en lang række hyggelige juleboder, der ligger rundt i verdens ældste forlystelsespark, og hvor der er garanti for julehygge og et møde med selveste julemanden i selskab med Pjerrot. Læs mere her

Julemusik i Bevægelse 21. nov.

Oplev ”Julemusik i bevægelse” på gader og stræder med Andreas Langvad, der optræder med populære engelske og danske julesange bl.a. fra de elskelige melodier fra tv-julekalenderne. Læs mere her.

Stadsarkivet – Den historiske julepynt 28. nov.

Stadsarkivet hylder juletræspynten en hyggelige eftermiddag, hvor børnefamilien kan lave deres egen pynt, nyde en varm æbleskive og lytte til fortællinger om de gamle juletraditioner. Læs mere her.

Jul på Frilandsmuseet lørdag & søndag 5.dec. til 20.dec.

Oplev historisk julestemning med alt fra julebag til flæskestegsandwich og brændte mandler. Man kan også besøge de julepyntede gårde, der viser, hvordan danskerne fejrede jul engang – og se juleteater med Drillenissen. Læs mere her.

Jul i Magasin

Oplev den magiske jul i Magasin, der byder på et væld af aktiviteter. Børnene kan f.eks. få læst juleeventyr, tegne og få ansigtsmaling, mens de voksne kan komme til fredagsbar, få alverdens lækkerier med smagsprøver på f.eks. julegodter og gløgg, få hjælp til gaveindpakning, inspiration til julemakeup og meget mere. Læs mere her.

Jul i Lyngby Storcenter

Mød den muntre og hyggelige julemand i Lyngby Storcenter, hvor han hver weekend vil gå rundt i gangene og sprede julestemning i selskab med søde nissepiger. Her kan man også skabe glæde ved at købe et julegaveønske fra Ønsketræet og glæde en værdig trængende med en uventet gave juleaften. Læs mere her.

Julemusik i Bevægelse – 28. nov.  – Vedbæk Garden går gennem byen

Vedbæk Garden, der er kendt fra den traditionelle juletræstænding i byen, gå gennem Hovedgaden og spiller julen ind for fuld musik i byen. Læs mere her

Julemusik i Bevægelse –  5. dec. og 12. dec. – Oplev et udsnit af Lyngby-Taarbæk Brass Band

Lyngby-Taarbæks lokale Brass Band spiller julemelodier på gader og stræder i byen. Læs mere her

AFLYST – Stadsbiblioteket – Julerier for børn den 17. dec.

Julen står i børnenes tegn på biblioteket, hvor de kan deltage i kreative workshops og designe deres eget personlige julepynt og unikke til-og-fra kort og meget mere. Læs mere her.

AFLYST – Mød byens maskotter 12. dec.

Flere af byens maskotter går gennem byen og spreder smil og glæde til børnene – på afstand.

AFLYST – Kulturstedet Lindegaarden Nøddeknækkeren 13. dec.

Skuespiller Nis Bank-Mikkelsen læser det verdenskendte værk op for hele familien, mens alle de kendte melodier bliver spillet i helt nye arrangementer for guitar og fløjte. Læs mere her.

Julemusik i bevægelse 19. Dec.

Oplev ”Julemusik i bevægelse” på gader og stræder med Anne Sofie, der med et stort og velkendt jule-repertoire vil synge den søde julestemning ind.

AFLYST – Julemusik i bevægelse 20. dec.

Svogerslevnisserne er en fast juletradition i byen. Oplev dem optræde med alle de kendte julemelodier rundt omkring forskelige steder i byen. Læs mere her

AFLYST – Mød byens maskotter 22. dec.

Flere af byens maskotter går gennem byen og spreder smil og glæde til børnene – på afstand.

 

 

 

Detaljer

Start:
19. november 2020 // 12:00
Slut:
21. december 2020 // 17:00
Begivenhed Kategorier:
, , , , , ,