Forgot your your password?
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Juleevent med natur og nissevandring

december 3, 2022 @ 11:00 - 12:00

Gratis

På det lille grønne areal ved rundkørslen på Lyngby Hovedgade vil man, de næste uger, kunne opleve et nyt ”træ”, der har til formål at trække naturen helt ind i byens rum. Træet er dog i børnehøjde og måler 1,50 cm., men er i udformningen en tro kopi af et rigtigt træ.

Det er designet af Stig Lommer Bagger og udformet efter en idé af Robert Jensen fra Nordic Reflections, begge er lokale borgere. Det træ, der har stået model til billedet, kan man møde i sine naturlige omgivelser i Folkeparken ved Furesøen, der er sågar opgivet nøjagtige koordinater til placeringen. Tanken er nemlig, at man skal få lyst til at besøge ”det rigtige træ” i naturen, mens man leger på træet midt i byen. Der er nemlig monteret greb på træet, så børnene kan ”klatre” i det. På den måde opstår der et samspil mellem by og natur.

Træet er udformet i bæredygtige materialer og er med sin placering med til at skabe et midlertidigt byrum, der inviterer til ophold og leg. Det er tanken, at træet skal genbruges og sættes op nye steder i kommunen.

Nissevandring rundt i byen

Træet bliver opstillet til indgangen af julemåneden, derfor er der også nisser på spil, for de er flyttet med fra Folkeparken til byen. Så efter nogle tanker om træet, tager de børnene med på en nissevandring rundt i nogle af byens butikker, hvor man samler pynt inspireret af julesangen ”Juletræet med sin pynt” og får julegodter undervejs – og hvem ved, måske dukker julemanden også op på ruten.

 

Mød op på det lille grønne areal ved rundkørslen på Lyngby Hovedgade skråt over for Lyngby Kirke lørdag den 3.dec. kl. 11. Der er garanti for naturlig julestemning. Tag gerne nissehuen på! 

Det er Lyngby-Taarbæk Kommune, der står bag projektet for at fremme byliv og kultur.

Arrangementet indgå i “Kgs. Lyngby – Din juleby” – se hele programmet for julen HER

Detaljer

Dato:
december 3, 2022
Tidspunkt:
11:00 - 12:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, , ,