Forgot your your password?
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jul på Frilandsmuseet

december 2, 2023 @ 10:00 - december 17, 2023 @ 16:00

Julestemningen spreder sig på Frilandsmuseet, brændekomfurerne buldrer, drillenissen driller og de gamle gårde er pyntet til højtiden.

Tag med på en nostalgisk tidsrejse i museets mange huse og gårde og få et indblik i, hvordan julen blev fejret i de gamle dage. Kom med indenfor og se de smukke juletræer, der bugner af historisk julepynt fra museets enestående samling og nyd julemagien når træerne lyser op i vintermørket. Der er selvfølgelig også aktiviteter på programmet. Du kan lave juleklip med jakobsstiger, julehjerter og små uld-engle.

Museets populære teaterstykke, Drillenissen, vender selvfølgelig også tilbage. Teaterstykket er for hele familien og det kan få selv den mest juletrætte type til at trække på smilebåndet og børn til at bryde sammen af grin. Stykket spilles kl. 11.30, 12.30 og 13.30.

Der er travlt på herregården, hvor duften spreder sig fra brændekomfuret, når der bliver bagt traditionelle julesmåkager med de yngste gæsters hjælp. Her kan I følge med i juleforberedelserne og smage på julelækkerierne.

I madboderne kan sulten blive stillet med en saftig økologisk flæskestegssandwich eller risengrød. Gæster med en sød tand kan også glæde sig til småkager, honningkager, brændte mandler æbleskiver, gløgg og varm kakao. Bagehuset byder på kaffe, kanelsnurrer og friskbagte boller.

Jul på Frilandsmuseet er hver lørdag og søndag i perioden.
Køb entrébillet HER.

Detaljer

Start:
december 2, 2023 @ 10:00
Slut:
december 17, 2023 @ 16:00
Begivenhed Kategorier:
, , , , , ,

Sted

Frilandsmuseet
Kongevejen 100
Kongens Lyngby, Danmark
+ Google Maps