fbpx
Forgot your your password?

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

I køkkenet med Mikkel Højborg Olsen

26. Januar // 17:00 - 22:00

DKK1.250
Masterclass med fokus på klassiske køkkentekniker, tilberedningsmetoder og tilsmagning.
Har De nogensinde som gæst på en gourmetrestaurant fået serveret en ret hvor De har tænkt “Hvordan har de lavet det”? Nu har De muligheden for at opleve en aften i køkkenet med to professionelle kokke og få indblik i hvordan en Michelin-restaurant fungerer i aktion, og tilberede en sand gourmetmenu.
Der tages udgangspunkt i nogle af retterne fra BMWs “Exceptionel God Smag” kogebog og der kommes omkring dagens fangst, forskellige skaldyr og østers. Vi skal dufte, smage og udfordres. Arbejde med klassiske tilberedninger og prøve flere tilberedningsmetoder De med stor sandsynlighed ikke har prøvet hjemme.
Vi skal tilberede følgende
Forret
Skaldyr med hyldeblomst, løg & estragon
Hovedret
Dagens fangst, østers, kål, brunet smør & surkål
Dessert
Chokolade, chokolade, chokolade & mint
Bemærk at råvarerne han variere en smule i forhold til hvilke muligheder der er på dagen.
Om Mikkel Højborg Olsen
FOLKETS GOURMETKOK.
Som den første offentlige kantine nogensinde vandt Social Cantina kantineprisen uddelt af Landbrug & Fødevarer i 2018. Det er blot en af mange priser, som Mikkel Højborg Olsen er blevet hædret med i sin karriere.
Han er en erfaren deltager i konkurrencer med Kokkelandsholdet og dyrker også triatlon på højt niveau. Sammen med Rasmus Kofoed driver Mikkel Olsen HØKO, som tilbyder bæredygtig private dining.

>>> Læs mere og køb billetter her

Detaljer

Dato:
26. Januar
Tidspunkt:
17:00 - 22:00
Pris:
DKK1.250
Begivenhed Kategori:

Sted

BMW Experience Center
Firsskovvej 33
Kgs. Lyngby, 2800
+ Google Maps