fbpx
Forgot your your password?

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

I køkkenet med Joachim Kongsgaard

27. Januar // 17:00 - 22:00

DKK1250

Masterclass med fokus på klassiske køkkentekniker, tilberedningsmetoder og tilsmagning af plateau Fruit de mer.

Har De nogensinde som gæst på en gourmetrestaurant fået serveret en ret hvor De har tænkt “Hvordan har de lavet det”? Nu har De muligheden for at opleve en aften i køkkenet med to professionelle kokke og få indblik i hvordan en Michelin-restaurant fungerer i aktion, og tilberede en sand gourmetmenu.
Til denne masterclass har vi fokus på fisk og skaldyr. Vær med til at lave dit eget plateau Fruit de mer. Der vil blive serveret en let snack fra havet som velkomst snack kl. 17.00 samt en introduktion til Joachim Kongsgaard og hvad der skal ske i løbet af aftenen.
Derefter går vi i køkkenerne og koger/ damper/ pocherer dagens skaldyr. Vi skal bl.a. også koge en “ægte” aioli. Til hovedret skal vi tilberede fisk, samt lære at lave en nem “snyde-bearnaise”.Der vil blive serveret en chokoladebombe til dessert så vi kan fokusere aftenen på de gode råvarer fra havet.
Vi skal blandt andet arbejde med følgende råvarer
Jomfruhummer, blåmuslinger, kammusling i skal, østers, knivmuslinger, hjertemuslinger, blæksprutte, rejer, hummer, rødtunge/ fladfisk, aioli og urte mayo.
Bemærk at råvarerne han variere en smule i forhold til hvilke muligheder der er på dagen.
Om Joachim Kongsgaard
MESTERKOK MED FORKÆRLIGHED FOR FISK.
Bocuse d’Or er for kokke, hvad Formel 1 er for motorsport. Det ved Joachim Kongsgaard alt om. To år i træk har han være assistent ved Bocuse d’Or.
I dag er Joachim Kongsgaard souschef på Restaurant Sletten i Humlebæk. Som en af Danmarks mest fiskekyndige kokke forbereder han de enkelte serveringer foran de max otte siddende gæster ved den sænkede spisebar.

>>> Læs mere og køb billetter her

Detaljer

Dato:
27. Januar
Tidspunkt:
17:00 - 22:00
Pris:
DKK1250
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

BMW Experience Center
Firsskovvej 33
Kgs. Lyngby, 2800
+ Google Maps