fbpx
Forgot your your password?

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Optog gennem Hovedgaden i anledning af Historiske dage i Lyngby-Taarbæk

20. august // 11:00 - 17:00

Gratis

Lørdag den 20. august kl. 11-17 lægger Kulturstedet Lindegaarden gård til ’Historiske dage i Lyngby-Taarbæk – fuld af gode historier’

Det er den første større festival om gode historier i Lyngby-Taarbæk Kommunes historie.

Her kan du møde foreningerne i deres boder, høre mini-foredrag, tage med på byvandringer, lytte til oplæsning, deltage i quizzer, spille banko, køre veteranbil-ture og helt ekstraordinært tage med på historiske ture med Nærumbanen og meget mere. Der bliver masser af historie på programmet og mulighed for at møde sjove mennesker og få mere at vide om din kommune på en helt ny og anderledes måde.

For børnene er der bl.a. fortælle- og historie-hjørner, konkurrencer og i det hele taget masser af skæg og ballade. Der vil også være mulighed for at få noget til ganen i forskellige foodtrucks.

Optog gennem byen

Lørdag den 20. august begynder med et historisk optog gennem byen kl. 11 med borgmester Sofia Osmani, musik, Lyngby-Taarbæk Teaterbørn og veteranbiler fra Classic Car Hous. Optoget går gennem Lyngby Hovedgade til Kulturstedet Lindegaarden i Bondebyen.

Se hele programmet for ”Historiske Dage i Lyngby-Taarbæk” >>> her – (bemærk der er også arrangementer op til den 20. aug.)

 

Detaljer

Dato:
20. august
Tidspunkt:
11:00 - 17:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, , , , , , , , , , , ,

Sted

Kulturstedet Lindegaarden
Peter Lundsvej 8
Kongens Lyngby, 2800 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
http://www.lindegaardskoncerterne.dk/