Forgot your your password?
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Halloween og efterårsferie i Lyngby Storcenter

oktober 14, 2023 - oktober 31, 2023

(U)hyggen breder sig i Lyngby Storcenter i efterårsferien og til Halloween, hvor Centret byder på flere forskellige aktiviteter.

Edderkoppejagt 14.-29. okt. 

Er du rigtig sej til at fange edderkopper, kan du blive den heldige vinder af et gavekort til Lyngby Storcenter på 500 kr. Hent din flyer i Informationen. Her kan du også se, hvordan du fanger edderkopperne, og hvor de gemmer sig. Når du har fanget edderkopperne, skal du aflevere din flyer i boksen ved Informationen.

Efterårsferiebillet for børn 14.-29. okt. 
Gå på jagt efter sjove gaver i Centrets butikker. Køb billetten i Informationen på Store Torv.

(U)hyggelig ansigtsmaling 14.-22. okt. & 28.-29. okt. 

Det seje Sminketeater underholder med ansigtsmaling i oktober, hvor børnene kan blive forvandlet til f.eks. uhyggelige monstre i anledning af Halloween eller sommerfugle, prinsesser, dyr eller noget helt andet – kun fantasien sætter grænser. Du finder Sminketeatret på Globetorvet på de udvalgte dage fra kl. 10-13. Det koster 20 kr. at blive malet. Beløbet går ubeskåret til SMILfonden.

Panduro – Maske-workshop og konkurrence 14.-29. okt. 

Besøg Panduros kreative univers og deltag i en konkurrence. Svar rigtig på otte spørgsmål, der hænger rundt omkring i butikken og vind en flot præmie 14.-29. okt.

Panduro er nabo til det Uhyggelige Horror-House (se nedenfor) kom og lav masker til en (u)hyggelig kreativ workshop den 26.-27. okt. kl. 11-18 og den 28. okt. kl. 11-16. Der er plads til 10 på holdet af gangen.

Besøg Lyngbys Uhyggelige Horror-House 26.-28. okt. 

Bliv skræmt fra vid og sans i et forladt og hjemsøgt lokale (ved siden af Panduro) Der er gratis adgang og mulighed for en mild,
middel eller ”hardcore” tur igennem det uhyggelige Horror-House – sker i samarbejde med Lyngby-Taarbæk Kommune. Læs mere HER.

Photobooth med Halloweentema 14.-31. okt. 

Find Photoboothen på Globetorvet i Centrets åbningstid – og få taget billeder med uhyggelige temaer, der passer til højtiden.

Læs mere om alle aktiviteterne i Lyngby Storcenter HER 

 

Læs mere om ALLE aktiviteterne til Halloween og efterårsferien i Kgs. Lyngby HER 

 

 

Detaljer

Start:
oktober 14, 2023
Slut:
oktober 31, 2023
Begivenhed Kategorier:
, , , ,
Hjemmeside:
https://lyngbystorcenter.dk/oplevelser

Sted

Lyngby Storcenter
Kgs. Lyngby, 2800 + Google Maps
Se Sted hjemmeside