Forgot your your password?
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Forskningens døgn i Kgs. Lyngby: Tak for lort – foredrag og rundvisning på Rensningsanlægget Mølleåværket – “UDSOLGT”

april 23 @ 16:30 - 18:30

Gratis

ARERANGEMENTET ER DESVÆRRE “UDSOLGT”

Lyngby-Taarbæk Forsyning inviterer interesserede borgere til foredraget “Tak for lort: Hvordan vi studerer antibiotikaresistens med supercomputere” med adjunkt Patrick Munk.

Her fortæller Patrick Munk om, hvordan de på DTU bruger moderne DNA-teknikker og supercomputere til at studere hyppigheden og udbredelsen af resistens i dyrelort, i miljøet og i dig – ved at undersøge, hvad du skyller ud i toilettet. Efter foredraget byder Lyngby-Taarbæk Forsyning på en spændende rundvisning på renseanlægget, som renser omkring 10 mio. kubikmeter spildevand om året og er et af Danmarks mest avancerede renseanlæg.

Tilmelding og praktik 

Der kræves tilmelding på forhånd. Skriv en mail til: kommunikation@ltf.dk og angiv billetantal. Der er plads til 30 deltagere efter først til mølle princippet.

Mødested: Renseanlægget Mølleåværket på Hjortekærbakken 12, 2800 Kgs. Lyngby. Foredraget begynder kl. 16.30 og varer ca. 60 minutter. Herefter er der rundvisning fra kl. 17.30. Rundvisningen tager også ca. 60 minutter.

Arrangementet er en del af hele programmet for “Forskningens Døgn i Kgs. Lyngby” fra 20.-26. april – Se det fulde program HER 

Detaljer

Dato:
april 23
Tidspunkt:
16:30 - 18:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, ,