Visit Lyngby

Forgot your your password?

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag med Eske Willerslev

april 12 // 19:00 - 20:30

125,-

Mød den verdensberømte  og lokale DNA-forsker på Skt Laverd Skole i Lyngby og oplev et foredrag med lige dele underholdende røverhistorier og fascinerende videnskab.

En fortid med en dominerende far, en småkriminel skoletid og en dyb fascination af indianere er noget af det, som publikum får lejlighed til at høre mere om, når professor Eske Willerslev 12. april kl. 19 holder foredrag på Skt. Knud Lavard Skole, Toftebæksvej 30 i Kgs. Lyngby.Eske Willerslev vækker vores fortid til live blandt andet med fortællingen om, hvordan tidligere tiders DNA-forskere opdagede og beskrev DNA.

Hans egen jagt på bevismateriale til sin forskning af menneskets ukendte oprindelse har blandt andet ført til, at han er blevet optaget i en indianerstamme i Nordamerika, hvor han kendes som “ChiitdeeXia’see” eller blot “Well Known Wolf”.

Med en stribe artikler i verdens førende videnskabelige tidsskrifter har Eske Willerslev slået sit navn fast på den internationale scene.

Eske Willerslev har skrevet bøgerne “Fra Pelsjæger til Professor – en personlig rejse gennem fortidens DNA-mysterier” og “Eske Willerslev – han gør det døde levende”.

46-årige Eske Willerslev blev født i Gentofte men bor nu i Lyngby.

Billetter til 125 kr. købes på www.billetto.dk. Evt. resterende billetter sælges ved indgangen.

Detaljer

Dato:
april 12
Tidspunkt:
19:00 - 20:30
Pris:
125,-
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://billetto.dk/da/e/fra-pelsjaeger-til-professor-foredrag-med-eske-willerslev-billetter-262098?ref=billetto-search

Sted

Toftebækvej 30
Toftebækvej 30
Lyngby, 2800 Danmark
+ Google Map