Forgot your your password?
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fastelavn for de mindste – slå katten af tønden

februar 26, 2022 @ 14:00 - 15:00

Gratis

Festlig fastelavnsfest i Lyngby Hovedgade 

Lørdag den 26/2 kl. 14.00 er alle børn velkomne til festlig tøndeslagning i strædet mellem Social Foodies og Irma (Lyngby Hovedgade 19-21). Kom og slå katten af tønderen og få en kop varm kaffe eller kakao – og et brag af en slikfest, når tønder falder ned.

Fine præmier og varm kakao og kaffe 

”Fastelavn er mit navn, boller vil jeg have…” På søndag er det fastelavn. I den anledning er flere af byens butikker gået sammen om at skabe en festlig fastelavnsfest for de mindste

Fest og Farver har sørget for tønder, og Irma har fyldt dem med dejligt tøndeslik til børnene, mens Flying Tiger og Faraos Cigarer sørger for fine præmier. Emmerys serverer lækker varm kakao eller kaffe til store og små undervejs.

Alle udklædte børn er velkomne, så tag børn og børnebørn og deres venner med til sjov i gaden.

BID samarbejde 

Det er Røde Kors Butik, der er primus motor på fastelavnsfesten i tæt samarbejde med ALL4U Børnetøj og flere af byens andre butikker, der har hjulpet med præmier, tønder, forplejning osv. Fastelavnsfesten er et udspring af BID-samarbejdet (Business Improvement District) i byen, hvor butikker, foreninger osv. går sammen om at udvikle et lokalområdet bl.a. ved i fællesskab at skabe aktiviteter og events.

Butikkerne glæder sig til at byde børnene velkomne til fastelavnsfesten og håber at se en masse dejlige udklædte børn til gang i gaden.

Arrangementet er gratis. Da tønderne er små, er arrangementet primært for de mindste børn.

Tak til sponsorerne:

Fest og farver, Flying Tiger, Faraos Cigarer, Irma og Emmerys.

Foto: “CityVest Fastelavn, feb 14 2015” by Mads Johansen. Licens: CC BY-NC-SA 2.0.

Detaljer

Dato:
februar 26, 2022
Tidspunkt:
14:00 - 15:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori: