fbpx
Forgot your your password?

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Liv i Lyngby: Fantastisk pigtrådsmusik afslutter byfesten

3. september // 15:00 - 18:00

Gratis

Den 2. og 3. sep. er der atter Liv i Lyngby. Den store by-event, hvor hvor hele Kgs. Lyngby står sammen om at vise, alt det byen har at byde på – læs mere her

Men som noget ekstra i år, afsluttes den to dages byfest med et brag – i form af koncert (i Kanalvejsparken mellem Lyngby Storcenter og Microsoft) lørdag den 3. sep. kl. 15-18 med fire forskellige pigtrådsband, der vil spille musik og populære hits fra 50’er og 60’erne – og med Jørgen De Mylius som konferencier.  Så vi kan love en festlig afslutning og med garanti for underholdning, stemning og fed musik langt ud over scenekanten.

På scenen vil man kunne opleve:

  • Chimbo’s Revival kl. 15.00
  • Black Maria  kl. 15.45
  • The Scoops kl. 16.30
  • The Rocking Ghosts kl. 17.15

Læs mere om bandsene nedenfor.

Chimbo’s Revival

Chimbo’s Revival et af de mest autentiske bud på et upoleret og uforfalsket Rock ’n’ Roll Show med det bedste fra 50’ernes og 60’ernes musikskat fra England og USA. Idolerne er bl.a. de store stjerner som Elvis Presley, Little Richard, Swinging Blue Jeans, Chuck Berry, og The Beatles. Alt dette er sammen med nogle af forsanger Ingvar ”Chimbo” Kristensen egne kompositioner det, der har givet Chimbo’s Revival succes i både ind- og udland, hvor Mr. Chimbo, siden 1976, har spillet mere end 3000 liveshows, og har optrådt i utallige TV- og radioshows. Chimbo’s Revival er det sikre valg, hvis du er til ægte Old School Rock ’n’ Roll på scenen.

Black Maria

Black Maria kan fejre 50 års jubilæum i år. I 1972 fandt en gruppe Virum-drenge sammen og dannede et orkester, der senere blev fast husorkester i Hard Rock Cafe (nu Palads-biograferne), i Dansetten i Tivoli, i Place Pigalle på Bakken. Banden har også spille på talrige markedspladser overalt i Danmark og til et utal af andre sammenkomster.

Undervejs er det også blevet til en række pladeindspilninger og flere tv-optrædener. Black Maria lover et Blues Brothers-inspireret sceneshow med masser af god dansemusik med mange forskellige kunstnere i bedste Rock ‘n’ Roll stil.

The Scoops 

I året 1994 blev 50’er showbandet The Scoops dannet med stortalentet Daniel som den unge Elvis.

Ideen bag bandet var at få det bedste showband i landet. Og foruden at spille den originale 50’er Rock n’ Roll, at komme ud over scenekanten med et show så levende, at dét alene skulle være en oplevelse for det brede publikum at se på.

The Scoops er i dag som direkte hentet med en tidsmaskine fra 50’erne med brylcreme i bobhåret, bakkenbarter, guldslips – Hound Dog, kontrabas, spidse sko – Rock Around The Clock, lyserøde skjorter og jakkesæt. Der er dømt ”Tutti Frutti”, fantastisk stemning og masser af swing på scenen, når The Scoops tager dig med på en uforglemmelig musikrejse tilbage i tiden.

 

The Rocking Ghosts

The Rocking Ghost er pigtrådsmusikkens gentlemen gennem 60 år. De har haft store Internationale hits og turneret over det meste af verden. De var med i de glade dage i Hit house – Giraffen – Dansetten, og har oplevet tiden med hvinende piger ved scenekanten. Og så har de optrådt sammen med Cliff Richard & The Shadows og andre af rockens store koryfæer – og kan i den grad karakteriseres som forbilledlige ambassadører for dansk pigtråd. Oplev dem på scenen med danseglad og god gedigen popmusik uden dikkedarer.

Jørgen De Mylius 

Jørgen De Mylius er konferencier til showet – og behøver næppe nogen nærmere præsentation.

Han kan skrive radio- og tv-vært, sangtekstforfatter, forfatter med mere på C.V’et. Han har været vært for Dansk Melodi Grand Prix 11 gange og kommentator på det internationale Eurovision Song Contest hele 24 gange. Jørgen De Mylius startede sin karriere i Danmarks Radio, hvor han som blot 17-årig gymnasieelev for første gang introducerede danskerne for en hitlisteudsendelse baseret på pladeforretningernes salg – direkte i radioen. Han har helt sikkert, gennem tiden, også vendt plader fra de fire pigtrådsband, der optræder til ”Liv i Lyngby” – så publikum er i sikre musikkyndige hænder med Jørgen De Mylius ved mikrofonen.

Glæd jer til at afslutte “Liv i Lyngby” med god stemning og for fuld (pigtråds) musik!

Musikken er venligst støttet af Jørgen & Karla Storch’s Optimistfond – Læs evt. mere her

Detaljer

Dato:
3. september
Tidspunkt:
15:00 - 18:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Kanalvejsparken
Kanalvej 1-7
Kongens Lyngby, 2800
+ Google Maps