Forgot your your password?
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fællessang med julemelodier

december 17, 2022 @ 13:00 - 14:00

Gratis

Gennem hele sommeren har man kunne deltage i fællessang på Lyngby Hovedgade. Nu gentages succesen her til jul med julesange på repertoiret.

Det er Letbanen i Lyngby-Taarbæk Kommune og Handelsforeningen for Kongens Lyngby, der inviterer til fællessang, og denne gang er lokationen flyttet til stykket foran HW-Hjørnet ved Kronen på Lyngby Hovedgade. Det sker i forbindelse med, at der er der pause i Letbane-byggeriet netop her, og arealet derfor indrettes til ”Jul under Kronen – midt i Kgs. Lyngby” , hvor man bl.a. kan købe juletræer, opleve ægte julestemning og underholdning i løbet af dec. bl.a. med fællessang.

Det er den lokale musikduo Martin Jantzen og Mikkel Sonne, der lige som i sommers, spiller op til julefællessang, hvor der er mulighed for at synge med på sange lige fra “Dejlige er jorden” til Last x-mas.

Kom og syng med – vi garanterer for ægte julestemning!

Arrangementet er støttet af Lyngby-Taarbæk Kommune i forhold til at fremme byliv og kultur i byen og indgår som en del af et større program med juleaktiviteter i dec. SE HELE PROGRAMMET FOR “KGS. LYNGBY – DIN JULEBY ” HER

Detaljer

Dato:
december 17, 2022
Tidspunkt:
13:00 - 14:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Lyngby Hovedgade
Lyngby, 2800 Danmark + Google Maps