Forgot your your password?
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Drinks & Dans på Høkeren

marts 1 @ 21:00

130dkk
Drinks og Dans hos Høkeren

Brede Høker starter en ny tradition; Danseaften med lækre drinks på Høkeren. Til at sørge for at der bliver danset hele aftenen, har vi hyret det lokale festorkester, FestOrkestret, som efterhånden har fået legende status i lokalområdet, da de år efter år vælter Lundtofte til Sant Hansfesten på Rundebakke med deres energiske festmusik.

FestOrkestret er et af landets bedste livebands, der leverer en enestående og personlig musikalsk oplevelse til enhver fest. Med en unik blanding af velkendte hits og overraskende musikalske arrangementer får FestOrkestret publikum til at danse og synge med på dansegulvet.

Det vellydende lydanlæg og effektfulde koreograferede lysshow skaber en intens ramme om FestOrkestrets sublime og nærværende koncertoplevelse. Med deres lækre korstemmer og eksklusive backtracks skaber FestOrkestret en fyldig lyd og en uforglemmelig aften.

FestOrkestret har tidligere spillet med nogle af Danmarks største navne, herunder Burhan G, TV2, Big Fat Snake og Medina, og er kendt for at levere musikalske oplevelser i særklasse.
FestOrkestret giver gæsterne en mindeværdig musikoplevelse ud over det sædvanlige.

FestOrkestret er:
Thora W. Kruse (vokal/percussion)
Steffen Addington (guitar/vokal)
Tommy Nissen (trommer)
Steven Ardilsø (bas)

Festen lukker kl. 01 og billetter kan købes HER.

Prisen er inkl. adgang til festen og 1 drink.

Detaljer

Dato:
marts 1
Tidspunkt:
21:00
Pris:
130dkk
Begivenhed Kategori:

Sted

Brede Høker
I.C. Modewegs Vej 40
Kongens Lyngby, 2800 Danmark
+ Google Maps