Visit Lyngby

Forgot your your password?

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Deltag i julemandsløbet

17. november 2018 // 14:00 - 15:30

Lørdag den 17. nov. tændes juletræet på Lyngby Torv, men forinden har man mulighed for at komme i ekstra julestemning og deltage i “Det Store Julemandsløb”, der et jule-event for hele familien.

Der er to forskellige ruter – en på 2 km og en lidt længere på 3,76 km. Man kan både gå og løbe ruten rundt i Kgs. Lyngby’s gader. Julemandsløbet er et velgørenhedsløb, der arrangeres af Dyrehavens Rotaryklub.

Borgmester Sofia Osmani skyder løbet i gang kl. 14, hvor alle forinden får udleveret en nissedragt. Så der er garanti for hyggelig julestemning og en sjov oplevelse sammen med familie, venner og andre juleglade mennesker.

Startsted: Cphbusiness, Nørgaardsvej 30, Kongens Lyngby. (Der er gratis p-pladser hos Jyske Bank og BRF med indkørsel fra Nørgårdsvej overfor Nørgaardsvej 30.) Løbet slutter ved startstedet, så alle kan nå at overvære julemandsoptoget på Lyngby Hovedgade, og se borgmesteren tænde årets juletræ på Lyngby Torv kl. 16.00

Tilmelding og pris

Tilmelding og betaling på www.detstorejulemandsløb.dk  Her findes også yderligere praktiske oplysninger, kort over ruterne, online-betaling etc.

Prisen for at deltage er 160 kr.  for voksne og 60 kr. for børn under 13 år.  Familiehold (2 voksne & 1-2 børn) kr. 375,00.  I prisen er inkluderet en nis­sedragt pr. tilmeldte. Dragterne bliver udleveret ved startstedet fra kl. 13:15. Overskuddet fra arrangementet går til udsatte børn og unge.

Når man kommer i mål, vil alle få serveret varm kakao.

Efter løbet er der mulighed for at opleve juleoptog og juletræstænding i byen. Læs mere her

 

Detaljer

Dato:
17. november 2018
Tidspunkt:
14:00 - 15:30
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
http://www.xn--detstorejulemandslb-d8b.dk/

Sted

CBSbusiness
Nørgaardsvej 30
Kgs. Lyngby, 2800
+ Google Map