Forgot your your password?
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Deltag i julekonkurrencen ‘i den hyggelige ende’ og vind flotte præmier

december 6, 2022 @ 09:00 - december 21, 2022 @ 19:00

Nu har du mulighed for at putte ekstra gaver under juletræet, når butikkerne i Lyngby Hovedgades nordlige ende – ’den hyggelige ende’ – er gået sammen om en julekonkurrence med gaver for store og små.

Julekonkurrencen går fra den 6. december til den 21. december, hvor der vil blive trukket en ny vinder henholdsvis den 10. dec., den 15. og den 21. dec.

Her har du mulighed for at vinde følgende præmier:

Sådan deltager du i konkurrencen

For at deltage i konkurrencen skal du bevæge dig ned i ’den hyggelige ende’ af Hovedgaden (strækningen fra Toftebæksvej ned til Lyngby Kirke). Her vil du, ved at kigge op på ‘gaverne’ i lygtepælene, kunne finde svaret på de spørgsmål, som udkommer den 6., 11. og den 16. dec. på Visit Lyngby på Facebook samt her på begivenheden på Visitlyngby.dk (se herunder).

Svaret sender du, sammen med dit navn og telefonnummer, til info@visitlyngby.dk – husk at angive ’Julekonkurrencen i den hyggelige ende’ i emnefeltet.

Spørgsmålet for perioden 16. dec.-21.dec: 

Hvor mange pakker har røde sløjfer ?

Send dit svar på ovenstående spørgsmål ind senest den 21. dec.

Hvem er initiativtager til konkurrencen?

Julekonkurrencen er et initiativ under BID (Business Improvement Districts), der er et samarbejde mellem Handelsforeningen Kongens Lyngby og Lyngby-Taarbæk Kommune, hvor aktører i et bestemt område af byen samles for at skabe fælles initiativer for byen. I dette tilfælde er det lokale butikker i Hovedgadens nordlige ende – fra Toftebæksvej og ned til Lyngby Kirke – der er gået sammen.

Detaljer

Start:
december 6, 2022 @ 09:00
Slut:
december 21, 2022 @ 19:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Lyngby Hovedgade
Lyngby, 2800 Danmark + Google Maps