fbpx
Forgot your your password?

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Claus Meyer – Cooking a more delicious future by understanding the past – Forskningens Døgn i Kgs. Lyngby

28. april 2021 // 17:00 - 18:00

Claus Meyer har inviteret professor Rob Dunn fra Københavns Universitet til Meyers Spisehus i Kgs. Lyngby til en anderledes samtale og diskussion af mad.

Samtalen tager udgangspunkt i Rob Dunn bog “Delicious, The Evolution of Flavor and how it Made Us Human”. I bogen sætter Rob Dunn fokus på smag. For hvad er smag helt præcist? Og hvorfor smager noget godt og andet ikke. Bogen er også et revolutionærende indblik i, hvordan forfølgelsen af lækre smagsoplevelser har styret mennesket historie.

Hør også om, hvordan smag kan have spillet ind i opfindelsen af de første værktøjer, udryddelsen af gigantiske pattedyr, udviklingen af frugter, skabelsen af øl og ikke mindst vores egen socialitet og kultur. Meyer og Dunn vil også diskutere fortidens fermentation, den første tilberedte mad, og hvad nutidens kokke kan lære af fortiden.

Se med online HER og få indblik i ”velsmag der møder videnskab” og få nye nuancer og viden om dine smagsløg og historien bag. Bemærk at arrangementet foregår på engelsk.

 

Detaljer

Dato:
28. april 2021
Tidspunkt:
17:00 - 18:00
Begivenhed Kategorier:
, ,