Forgot your your password?
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bruun Rasmussen: Guitar-event med PATINA den 3. november

november 3, 2023 @ 17:00 - 18:30

Kom indenfor hos Bruun Rasmussen på fredag den 3. november kl. 17, når Bruun Rasmussens specialist Frederik Plum møder det kendte band PATINA til en snak om guitarer og musik. Kom fordi og lyt til historiske guitarer i selskab med Matthias, Frederik og Gregers fra PATINA. Vi serverer et lille glas og alle er velkomne.

Guitarer af mærket Gibson og Fender er berømmet for deres SOUND og benyttet af verdenskendte bands som The Beatles, The Shadows, U2, Oasis og Pink Floyd. Husker du Grete og Jørgen Ingmanns ”Dansevise”? Var du vild med 80´ernes ”The Fenders”? Eller er du bare bidt af en gal guitarnørd? I anledning af eftersynet og onlineauktionen med Carl Aage Axel Laursens store guitarsamling, bliver der rig lejlighed for at se eller gense nogle af de mest historiske el-guitarer – og lytte til dem.

Guitaren er et vigtigt instrument i jazz, blues, rock, heavy metal og popmusik, og instrumentet taler derfor ind i vor tid og til de fleste musikalske mennesker. Her lægger vi den historiske interesse og nostalgien oven i. Hvem har ikke koncertminder med en lækker guitarsolo?”

Om PATINA

Bandet PATINA gjorde for alvor deres indtog på den danske musikscene i 2020 og blev dengang belønnet med en nominering til P3s talentpris. Deres ”Flammer rammer” fra debutalbummet ”Drømmefanger” blev den mest afspillede sang på P3 i hele 2020. Siden har de optrådt til Fredagsrock i Tivoli, i Musikhuset Århus og til Smukfest. Og så har de leveret musik til teaterkoncerten ”I dit korte liv” på Odense teater.

Frederik Plum og gutterne fra PATINA nørder igennem på guitar hos Bruun Rasmussen fredag d. 3. november fra kl. 17.00

 

Detaljer

Dato:
november 3, 2023
Tidspunkt:
17:00 - 18:30
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Sted

Bruun Rasmussen
Nørgaardsvej 3
Kongens Lyngby, 2800 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside