fbpx
Forgot your your password?

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bornholm kommer til Kgs. Lyngby

10. Maj // 10:00 - 12. Maj // 16:00

Gratis

Bornholm kommer til Kgs. Lyngby den 10.-12. maj, hvor de vil stå fra kl. 10-16 på Handelstorvet mellem Johannes Fog og Sticks ‘N’ Sushi og give masser af inspiration til Solskinsøen.

Bornholm kommer ”rullende” til byen med repræsentanter fra ”Tilflytterservice Bornholm”, ”Destination Bornholm” og foodtruck’en ”Bornholm på Hjul”, hvorfra kokken Jan Gildam vil servere lækre smagsprøver på et udvalg af solskinsøens dejlige specialiteter.

Tilflytterkonsulent Rune Holm og Kristina Lindberg fra Destination Bornholm står klar til at svare på spørgsmål om Bornholm. Uanset om du vil vide mere om jobmuligheder og boligmarkedet eller de kendte attraktioner og hemmelige kroge på øen.

Bornholm er et attraktivt sted at bo

”Lige nu har vi mere end 140 ledige stillinger på Bornholm, som vi gerne vil hjælpe de bornholmske virksomheder med at finde kandidater til.” fortæller tilflytterkonsulent Rune Holm.

Bornholm er Danmarks bedste feriedestination, men øen er også et meget attraktivt sted at bo og leve. Og det vil ø-sælgerne gerne slå et slag for.

Det er Rune Holm selv et bevis på. Han har fået 500 familier, inkl. sin mor og svigermor, til at flytte til Bornholm inden for de sidste fem år. Han er også selv tilflytter fra Tåstrup med skiftede for nogle år siden Motorringvej 3 ud med landeveje, cykelstier masser af frisk luft og et hus i Svaneke.

Man skal ikke have talt med Rune længe, før man er parat til at ”kaste det hele over bord” for en bolig med havudsigt, børn med røde æblekinder og nyrøgede sild.

Smag på Bornholm

Ud over en rask lille Bornholm-konkurrence og gode tilbud på ophold, har du også mulighed for at købe bornholmsk øl fra Small Batch, spegepølser fra Hallegaard, rugkiks fra Johannes Dam & Søn, gin fra Wild Distillery samt bornholmske krimier og børnebøger.

Bornholm-karavanen kommer til byen den 10. 11. og 12. maj. Kig forbi og oplev Bornholm fra forskelige vinkler midt i Kgs. Lyngby

Detaljer

Start:
10. Maj // 10:00
Slut:
12. Maj // 16:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Kulturtorvet
Klampenborgvej 233
Kgs. Lyngby, 2800 Danmark
+ Google Maps