Til denne kokkeskole går det hele i fisk, når BMW oplevelseshus åbner dørene for kokkeskole!
Under kyndig vejledning fra vores kokke, lærer du denne aften at udskære, filetere og klargøre både fladfisk og rundfisk. Bagefter, undervises der i hvordan du vælger den bedste tilberedningsmetode, for at få det maksimale ud af råvaren.
På aftenen forberedes en menu, baseret på tre forskellige tilberedninger, kombineret med vinterens bedste råvarer og klassiske fiske-saucer.
CRUDO – lær hvordan fisken skal skæres og forberedes, for at kunne serveres rå, letsaltet eller marineret.
SKINDSTEGT – lær hvordan man klargører fisk til stegning eller grillning, med garanteret sprødt skind.
PAPILOTTE – klassisk teknik, hvor fisken bages i en pergamentpapir-pakke i ovnen, og dampes nænsomt i egne safter.
Babette byder på salte snacks og bobler under forberedelserne, samt vine til middagen. Alle opskrifter og råvarer er inkluderet.
OBS! Da fisk er en sæsonvare, kan de specifikke arter først oplyses til kokkeskolen.