Forgot your your password?
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AySay og TUHAF i Templet

oktober 28, 2023 @ 21:00

190dkk

Denne aften inviterer Templet til musikalsk rejse indenfor intime rammer, hvor en dygtig kunster og et imponerende band vil invitere lytterne med ind i et farvestrålende univers.

For den aktive lytter, er AySays musik farvestrålende, sammenspillet og overraskende. For den dansende lytter, vil musikken være medrivende, groovy og opløftende. Og for dem der bruger musik til en indre rejse, vil Lunas stemme og tekster vise dybde, ærlighed og håb. Hvis Altin Gün og Annisette satte sig ned og skrev en sang sammen, ville det være lyden af AySay.
I 2022, spillede AySay på Roskilde Festival, P6 Beat, Rocker Koncerthuset samt festivaler i udlandet som Sinsal (Spanien), Arctic Sounds (Grønland), Les Escales (Frankrig), Mundial Montréal (Canada). Dertil har Luna været feature på Tobias Rahims nye album medsangen ”Kurder i København” og tilmed spillet support på hans udsolgte arenatour.

TUHAF er et dansk/tyrkisk psych rock-band fra København med den karismatiske tyrkisk fødte sangerinde Berrin Bas i front. Sammensuriet af forskelligartede musikere og alskens stilarter – anatolsk folkemusik, indie-rock, free-jazz, danske viser og US roots rock bliver på forunderlig vis til TUHAF. Bandet udgav sin første EP ‘Gölgeden’ i 2019 og har siden dengang spillet en masse koncerter i hele Europa. I september 2022 udsendte TUHAF sin debutplade ‘Mere Guld’, og med anmelderroste artikler i b.la. Politiken og Information.

Dørene åbner allerede kl 20. Køb dine billetter HER!

Detaljer

Dato:
oktober 28, 2023
Tidspunkt:
21:00
Pris:
190dkk
Begivenhed Kategori:

Sted

Templet
Jernbanevej 16
Kgs. Lyngby, 2800 Danmark
+ Google Maps