Forgot your your password?
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Julebyvandring – Handelsruten før og nu

december 21, 2021 @ 11:00 - 12:00

Gratis

Tag med Stadsarkivet på en speciel julevandring den 21. dec. og hør sjove og spændende fortællinger fra gamle dage om julen i Kgs. Lyngby.

I foråret lancerede Handelsforeningen i samarbejde med Stadsarkivet ”Handelsruten Kongens Lyngby – før og nu”. Handelsruten består af 15 spots på Lyngby Hovedgade, som fortæller handelshistorien ud fra udvalgte huse og forretninger. De 15 spots finder man på store klistermærker på fortovet i Hovedgaden og en enkelt foran Lyngby Storcenter på Klampenborgvej. På klistermærkerne er der QR-koder, der leder ind til historier om butikkerne før og nu.

Gå med på julehandelsruten 

I anledning af julen er handelsruten nu krydret med sjove og spændende fortællinger om julen. Så tag på en rundtur i byen, scan QR-koden og kend din (jule)by på ny.Stadsarkivet har også arrangeret en speciel julebyvandring den 21.dec. kl. 11-12, hvor man kan få fortællinger om bl.a. julen i byens butikker i gamle dage, om byens juletræ, julemænd, juleoptog og julebelysningens historie og meget mere.

Tag med og kom i julestemning gennem byens historie.

Mødested: Juletræet på Kulturtovet (Johannes Fogs Plads bag Magasin og Kinopalæet).

”Handelsruten Kongens Lyngby før og nu” er støttet af Lyngby-Taarbæk Kommune i forhold til at fremme byliv og kultur.

Forklaring til billedet 
Gøgleren Tribini, som julemand, til juletræsfest i Lyngby i 1960’erne. Han er ankommet i en helikopter, som er landet på plænen ved Klampenborgvej og Firskovvej, under overværelse af de mange begejstrede deltagere. (Foto: Lyngby-Taarbæk Stadsarkiv)

Detaljer

Dato:
december 21, 2021
Tidspunkt:
11:00 - 12:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Kulturtorvet
Klampenborgvej 233
Kgs. Lyngby, 2800 Danmark
+ Google Maps