Forgot your your password?

Efterårsferie i Kongens Lyngby

Der sker ting og sager i Kongens Lyngby i efterårsferien! Så ved du ikke, hvad du skal lave, så kig forbi og prøv en af de (u)hyggelige, sjove og spændende aktiviteter. Herunder finder du et samlet oversigt:

Minigolf for hele familien i Lyngby Storcenter

I hele efterårsferien kan I udfordre hinanden i et spil minigolf, når Lyngby Storcenter byder indenfor på deres indendørs minigolfbane. Bolde, golfkøller og scorekort kan fås i informationen på Store Torv. Pris 20 kr.

Læs mere

Gå på skurkejagt i Lyngby Storcenter

Kristian fra Ramasjang har brug for hjælp fra kvikke detektiver til at opklare mystiske mysterier i Lyngby Storcenter.

Tid: 12.-20. oktober kl: 11.00-16.00

Læs mere

Oplev rædselsskoven på Bakken

Er du til gys og gru? Så er Nisseskoven på Bakken blevet overtaget af det fæle Krampus væsen, der har gjort den til en rædselsskov i stedet for.

Tid: 12.-20. oktober fra kl. 12.00-20.00

Læs mere

Kathrines kaffebord i Korsbæk

Er du til det helt traditionelle kagebord? Så kom forbi Korsbæk, der har åben hele efterårsferien, til hygge og varme indenfor hos Katrines Gaard. Bordbestilling nødvendigt.

Læs mere

Oplev Onkel Rejses Heavyshow

Onkel Reje underholder med røverhistorier og absurde optrædender på friluftsscenen på Bakken.

Tid: 12.-20. oktober kl: 13.00

Læs mere her

Uhygge på Frilandsmuseet

På Frilandsmuseet nærmer Allehelgensaften sig, og som efterårsnætterne bliver lange, forsvinder skellet mellem denne verden og den overnaturlige. I den lille landsby begynder vætterne at røre på sig. I nattens mørke tager væsenernes styrke til, og et møde med dem er ikke for sarte sjæle. Er du bange for mørket og alt det, der bevæger sig efter mørkets frembrud, så er denne aktivitet nok ikke for dig.

Tid: 12.-20. kl. 10.00-22.00

Læs mere

Kartoffeltryk, muleposer og pandekager

Ved du, hvorfor vi holder efterårsferie? Og hvorfor den engang gik under navnet ‘Kartoffelferien’? Det er et levn fra dengang børnene skulle hjælpe deres forældre i marken med at høste kartofler – derfor fik man fri fra skole. Den historie kan du høre mere om, når Stadsarkivet inviterer indenfor til ’kartoffeltryk, muleposer og pandekager.

Tid: 14.-17. oktober kl. 11.00-14.00

Læs mere

Læs og kakao

Nej, vel – det er præcis hvad du kan komme på Stadsbiblioteket og få, når de holder ‘Læs & Kakao’ den 14.oktober fra 13-15

Arrangementet er for børn (børn under 7 år i følgeskab med en voksen), børnefamilier og bedsteforældre, som vil have en afslappet læsestund.

Tid: 14. oktober kl. 13.00-15.00

Læs mere

Kom til 24-timers Readathon på stadsbiblioteket

I i 24 timer kan du sammen med andre unge læse, gå på litterær skattejagt og deltage i sjove quizzer. Du behøver ikke være udpræget læsehest for at deltage – du er også velkommen, selvom du bare er nysgerrig efter at se, hvad sådan et arrangement byder på.

Tid: 15.-16. oktober kl. 12.00-12.00

Læs mere

Bliv indløbsbarn i Lyngby Boldklub

Har du et fodboldglad barn, som kunne være interesseret i at løbe ind på banen med spillerne, så kom forbi Magasin.

Tid: 16. oktoberkl. 14.00-18.00

Læs mere

Perletræf med Anja Takacs

Kom forbi Panduro i Lyngby Storcenter, når de får besøg af den kreative perlekunstner Anja Takacs. Mød Anja Takacs og prøv selv at perle søde, farveglade figurer – Anja vil hjælpe med gode tips og idéer.

Tid: 18. oktober kl. 14.00-17.00

Læs mere

Workshop – design dit eget bogæble på Stadsbiblioteket

Det er tid til at være kreativ – kom og design dit eget ‘bogæble’ – en workshop for børn På biblioteket plukker man ikke sæsonens æbler på træerne – men derimod i bogkælderen, hvor gamle bøger får nyt liv som ‘bogæbler’, der er både dekorative og sjove.

Tid: 17. oktober kl: 13.00-15.00

Læs mere

Historisk Halloween – spøgelsesjagt i Kgs. Lyngby

Er du til spøgelsesjagt og historie? Kom med til den traditionsrige historiske halloween, når Stadsarkivet og Eventyrridderne tager dig med på en (u)hyggelig og hæsblæsende jagt, hvor gåden om munken i Mølleåen skal løses, og du vil møde levende og døde på historiske steder i Lyngby.

Tid: 25. oktober kl. 18.00-20.00

Læs mere