Visit Lyngby

Forgot your your password?

Det er for børn

Kæmp med trolde, deltag i videnskabelige forsøg, test om du er en heks, kom i kokkeskole, gennemfør en forhindringsbane og meget mere. Der er masser af aktiviteter for børn til dette års Liv i Lyngby den 7. september på Kulturtovet bag Magasin. Se link til det samlede program i bunden af artiklen.

Eventyrridderne – Kamparena

Kom og kæmp med trolde

“Tør du slås imod trolden?” Sådan lyder opfordringen fra Eventyrridderne, der medbringer to trolde og en kamparena. Eventyrriddernes dygtige sminkører stiller også op med ansigtsmaling med mulighed for at blive forvandlet til alt fra orker og vampyrer til sommerfugle og tigre. Prøv også kastevæggen og vælt uhyggelige hoveder ned.

Kl. 11.00-15.00

Priser: 10-20 kr. pr. aktivitet

Frilandsmuseet – Heksetema

Kom og besøg Frilandsmuseet stand, der byder på et heksetemaet. ”Tror du på alt, som du kender fra eventyrene eller har hørt af historier om hekse fra gamle dage”? Tag heksetesten og find ud af, hvad der fup og fakta. Hjælp også heksen med at kurere sygdomme og skavanker ved at tage stilling til, hvilke urter og planter der kan hjælpe den enkelte til at blive rask.

Kl. 10.00-17.00

Gratis

Videnskabsklubben – Sjov videnskab for børn og unge

Videnskabsklubben laver sjove aktiviteter for børn og unge

Mød Videnskabsklubben og opdag, hvor super sjovt videnskab egentlig er.

Kl. 11.00 og kl. 14.00Dus med aberne

Gennem evolution har forskellige aber udviklet forskellige egenskaber. Konkurrér mod ”andre aber” om hvem, der er kvikkest og hurtigst. Der er præmier til vinderne. Se også om du kan gætte, hvilke dyr kranierne kommer fra.

Kl. 12.00 og kl. 15.00  – Bliv klog på dyr og planter og dyk med hajer

Bliv klogere på nogle af de fantastiske arter, vi omgiver os med i den danske natur. Kan du f.eks. genkende en lakrød møgbille eller en brun bjørnespinder? Og kender du flere arter end dine forældre? Der er gode præmier på højkant. Prøv også at dykke med hajer, eller kom tæt på løver i en virtuel verden med VR-briller.

Kl. 13.00 og kl. 16.00 – Oplev Mikrobernes Verden

Undersøg livet i en vanddråbe gennem mikroskop, og tag billeder af det mikroskopiske liv med din telefon. Lav og undersøg dine egne gærpræparater. Kan du svare på dagens mikrobespørgsmål, deltager du i lodtrækningen om fede præmier.

Opfinderskolen – Sjove forsøg og opfindershow

Besøg Opfinderskolen, og vær med til at lave sjove forsøg. Her kan du bygge en lille båd og teste den i et bassin, affyre vandraketter og være kreativ med farver og papir og f.eks. bygge et hus med karse-have foran. Opfinderskolen er kreativitet, sjov og fællesskab for børn og unge, der inspirerer dem til at udtænke idéer, bygge dem, afprøve dem og have det sjovt sammen samtidig.

Kl. 10-17 – Sjove forsøg

Kl. 12.30 og kl. 14.30 – Opfindershow for børn – sjov og eksperimenter”

Gratis  

Sticks’n’Sushi  – Sjov for børn – på japansk

Sushi-kokkeskole for børn

Sticks’n’Sushi fylder et telt med japansk-inspirerede børneaktiviteter og inviterer børn i alle aldre til at lege med. Lær bl.a. at male og folde traner af papir, og deltag i et kokke-børnesushi-kursus, hvor du lærer at rulle din helt egen sushi-rulle fyldt med det, du bedst kan lide.

Kl. 10-17 – Aktiviteter for børn

Gratis

Kl. 11, 12, 13, 14, 15 og kl. 16 Kokke-børnesushi-kursus

Pris 50 kr. – pladser bestilles på ditte.winther@sushi.dk – du kan også bare møde op og se, om der stadig er plads.

LKI Lyngby – Prøv kræfter med en springbane

LKI Lyngby tilbyder gymnastik for hele familien. Kom og leg med, og prøv forskellige øvelser med vimpler, hulahopringe og skumredskaber. Du kan også prøve kæfter med den 15 meter lange springbane.

LKI Kl. 10-17 – Prøv kræfter med redskaber og mød de søde trænere.

Kl. 10.30-12.00 og kl. 13-15 Prøv kræfter med springbanen (ikke i tilfælde af regn)

Program for Liv i Lyngby

visitlyngby.dk kan du løbende få teasere på, hvad der kommer til at ske på selve dagen, og du kan finde det samlede program for dagen her.

Læs også de andre teasere:

>>> Byvandringer til Liv i Lyngby

>>> Kulturmøde på Ulrikkenborg Plads

>>> Tag en cykeltaxa rundt i byen til Liv i Lyngby

>>> Unikke oplevelser i Lyngby Storcenter

Sponsorer til Liv i Lyngby