fbpx
Forgot your your password?

Citizen member

I april måned 2020 introducerede Handelsforeningens for Kgs. Lyngby og Omegn et ‘Borgermedlemsskab’ i Handelsforeningen for borgere, der har lyst til at støtte op omkring detailhandlen i Kgs. Lyngby og aktiviteter i byen i løbet af året.

Handelsforeningen for Kgs. Lyngby og Omegn arbejder blandt andet med at skabe aktiviteter i bybilledet i løbet af året, for derigennem at tiltrække borgere, besøgende og kunder til byens butikker og spisesteder. Således står Handelsforeningen bl.a. for at arrangere den tilbagevendende byfest; Liv i Lyngby, Videnskabsfestivalen Forskningens Døgn og juletræstændingen.

Medlemsfordele som Borgermedlem

Melder du dig ind som borgermedlem, så bidrager du økonomisk til aktiviteter i byen i løbet af året, men herudover får du:

  • En månedlig rabat til en af Handelsforeningens medlemsbutikker
  • Et nyhedsbrev fra Citykoordinator Line Barklund om, hvad der foregår af aktiviteter i byen
  • Rabat på udvalgte arrangementer i Kgs. Lyngby

Vind gavekort

For at støtte særligt op om detailhandlen i Kgs. Lyngby i en svær corona-tid, vil beløbene fra de nye medlemskaber, til og med dec. 2020, gå til at købe gavekort til byens butikker, der er medlem af Handelsforeningen. Der trækkes løbende lod om disse gavekort blandt borgermedlemmerne. Efterfølgende vil beløbene blive brugt til at støtte op om aktiviteter, events og tiltag i Kgs. Lyngby.

Tilmeld dig

For at tilmelde dig som borgermedlem i Handelsforeningen skal du sende en mail til information@lyngbyhandel.dk med dit navn, din adresse og dit telefonnummer, så vender vi retur hurtigst muligt.

Læs også nyheden >>>Bliv Borgermedlem af Handelsforeningen og støt Kgs. Lyngby