Forgot your your password?

Kvindernes kampdag: Her er 10 steder, ejet af kvinder, i Kongens Lyngby

Vil du støtte kvindelige iværksættere og butiksejere i Kongens Lyngby? Så besøg et af disse lokale steder, der alle er ejet af kvinder.

8. marts er kvindernes internationale kampdag. Kvindelige forretningsdrivende er stadig et særsyn, men Visit Lyngby har samlet 10 af slagsen, som du kan støtte:

All4U Børnetøj

Lige ved rundkørslen ved Lyngby Kirke finder du denne hyggelige, lille butik med et stort udvalg i babytøj og børnetøj. Julie Kaae startede butikken for at kvalitetsbevidste kunder kunne få mulighed for at handle kvalitet til en god pris. Butikken har også en webshop.
Læs mere om stedet her

Guldsmed Jytte Kløve

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Jytte Kløve (@jyttekloeve)

Den internationalt anerkendte guldsmed Jytte Kløve har både butik og værksted på Lyngby Hovedgade. Det er Jytte Kløve, der både har designet den ikoniske Lyngby Krone, der hænger i Lyngby Hovedgade og byens smukke julebelysning. Hos Jytte Kløve kan du få designet et smykke, der holder livet igennem. Besøg Jytte Kløves smykkestudie på Lyngby Hovedgade 44.
Læs mere om stedet her

Touché Mode

På Jernbanepladsen i det hyggelige shoppingmiljø tæt på stationen og Likørstræde finder du Touché Mode ejet af Jeanne Schibsbye. Butikken sælger moderigtigt dametøj i forskellige prisklasser. Kom ind og bliv inspireret til at udvide dit klædeskab.
Læs mere om stedet her

Vores Tænder – Tandklinik

Anmeldelserne af Vores Tænder Tandklinik taler for sig selv. Klinikken er ejet af Paulina Kempa og ligger yderst centralt i Kongens Lyngby. Vores Tænder er desuden blandt de billigste tandlæger i Lyngby og Storkøbenhavn.
Læs mere om stedet her

Café Mirum

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Café Mirum (@cafe_mirum)

Hos Café Mirum på Jernbanevej 3B er der altid en rolig atmosfære og skøn hjemmelavet mad – helt fra bunden. Michelle Thorup, der står bag Café Mirum, er tit at finde bag disken med et stort smil og hjertevarme. Café Mirums menu skifter månedligt og byder altid på dejlig morgenmad, kaffe, kage og frokost.
Læs mere om stedet her

Louis Nielsen Lyngby

Chefoptiker Caroline Skyum Eliasen og Jette Bergdahl ejer Louis Nielsens butik på Lyngby Hovedgade. Louis Nielsen har siden 2005 ligget på samme adresse i Kongens Lyngby og har været en fast del af byens hovedgade og handelsliv.
Læs mere om stedet her

Lyngby Løve Apotek

Det er nemt at smutte forbi Lyngby Løve Apotek, for du finder apoteket på to centrale placeringer – Jernbanepladsen og i Lyngby Storcenter. Apoteker Mahboubeh Dadkhah Tehrani og de dygtige medarbejdere sørger for professionel hjælp – hurtigt:  90% af apotekernes kunder bliver betjent inden for blot fem minutter.
Læs mere om stedet her

Better Sleep

Better sleep har din ryg. Bogstaveligt talt. Stine Nimand Nedergaard og Tove Juul Jensen, der ejer og driver Better Sleep, hjælper dig til mindre ondt i ryggen og bedre søvn. Butikken har også behandlinger og fysiurgisk massage.
Læs mere om stedet her

Flamingo Blomster

Dorrit Rostén Rouchdi, der ejer Flamingo Blomster, er leveringsdygtig i buketter, kranse og pyntning til enhver lejlighed. Butikken forhandler også vin og chokolade. Blomsterbutikken ligger lige i udkanten af hyggelige Ulrikkenborg Plads på Engelsborgvej 4, st.
Læs mere om stedet her

Zætteberg Kaffe & Vin

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af @zaettebergkaffeogvin

Zætteberg er en hyggelig kaffe- og vinbar, som er ejet af Anett Zætteberg. På menukortet er det hele stort set hjemmelavet. Mange gæster kommer igen og igen for at sætte tænderne i Anetts friskbagte boller og lækre kager. Om aftenen bliver lyset dæmpet, og der bliver hældt kvalitetsvine i glassene. Du finder Zætteberg på Gasværksvej 12, som er en sidegade til Toftebæksvej.
Læs mere om stedet her