Forgot your your password?

5 gratis sommeroplevelser for børn

Det er endelig sommerferie, og børnene har fået fri fra skole og institutioner. Dagene står åbne, solen står forhåbentlig højt, men kalenderne står måske lidt tomme – for igen i år er det svært at komme ud i verden. Heldigvis er der mange sjove sommeraktiviteter, som ikke kræver nogen længere rejse, og som er ganske gratis at deltage i.

Vi har samlet 5 gode ideer til gratis sommeraktiviteter for børn i Kongens Lyngby og omegn:

 • Gadefodbold på panna-bane

  Kom og prøv at spille fodbold på en helt anderledes måde, lær nye tricks og dans til rytmerne sammen med  Copenhagen Panna House! Arrangementet er støtte af Lyngby-Taarbæk Kommune og er en del af projektet ”Byliv og Kultur” i forhold til at videreudvikle og fremme byliv og kultur i byen.
  Læs mere >>>HER

 • Kom på opdagelsesrejse i Lyngby Kirke

  Bag de tykke mure gemmer sig mange hemmeligheder og mysterier. Alle børn i 1-3. klasse kan være med på tre dages aktiviteter i og omkring kirken.
  Læs mere >>>HER

 • Børneteater: I det grønne hus – Klods Hans

  Oplev H.C. Andersens velkendte historie folde sig ud på Sophienholm. Bag arrangementet er også Stadsbibliokeket.
  Læs mere >>>HER

 • En dag på magiskolen

  Vær med på tre dages magiskole på Stadsbiblioteket. Skoleskemaet vil være fyldt af tryllestave, flyvende bolde, magiske dyr og eliksirer!
  Læs mere >>>HER

 • Find bierne i Lyngby Storcenter

  Fang de seks undslupne bier, der har gemt sig i Lyngby Storcenters butikker. Blev klogere på livet som bi og bliv måske den heldige vinder af et gavekort til Lyngby Storcenter.
  Læs mere >>>HER

Vær opmærksom på at flere af aktiviteterne kræver tilmelding. Læs mere om tilmelding, tid, anbefalet aldersgruppe og sted ved at trykke på linket til de forskellige aktiviteter.

Få det fulde overblik over spændende sommeraktiviteter for store og små i vores arrangementskalender >>>HER