Forgot your your password?

10 års Jubilæum hos Louis Nielsen på Lyngby Hovedgade

Den 1. december 2022 er det præcis 10 år siden, at Caroline Skyum Eliasen blev butiksejer og chefoptiker hos Louis Nielsen på Lyngby Hovedgade.

Caroline har været optiker siden 2008 og har tidligere været hos Louis Nielsen i Glostrup. Da hun fik mulighed for at overtage ejerskabet af butikken i Lyngby, var hun ikke sen til at slå til for Lyngby er ikke bare et sted, hvor Caroline driver butik – det er også et sted, hun betegner som hjemme og her, hun har boet stort set hele sit liv.

Det betyder også, at Caroline involverer sig i lokallivet bl.a. ved at være frivillig mentor for en dreng i gennem ’Mentorforening i Lyngby’ (MIL), hvor hun har mulighed for at give støtte og vejledning til en ung person, der skal godt på vej i livet. Det betyder meget for Caroline, fordi hun ved fra sin egen opvækst, hvor meget det betyder for unge mennesker, at der er voksne i deres liv, der lytter og interesserer sig for dem.

En optikerbutik der gør en forskel lokalt

For fem et halvt år siden får Caroline følgeskab af butikschef og medejer Jette Bergdahl, og sammen har de gjort meget ud af at være en optikerbutik, som gør en forskel i lokallivet.

Det gør de blandt andet ved altid at møde deres kunder med smil og hjælpsomhed. Derudover gør de meget for at inkludere diversitet i deres medarbejderstab – en indsats som tidligere på året indbragte dem prisen som Årets Virksomhed i Lyngby-Taarbæk Kommune. Herudover deltager og bidrager de aktivt i de lokale aktiviteter i byen, der skaber et godt handelsliv for kunder og butikker i byen.

Kom forbi og ønsk Caroline og resten af teamet i Louis Nielsen tillykke med Jubilæet den 1. dec.– der vil være kage og gløgg i dagens anledning.